jarkopolo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Nie zrozumielismy sie. Woda ma 25 stopni na wyłączonym kompie !!! to logiczne ze venice 2700 OC dorzuci duuo ciepła No i nie wiem czy 25 stopni to duzo Znacie swoje temperatury wody na wyłączonym kompie podcxzas pracy pompy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Znacie swoje temperatury wody na wyłączonym kompie podcxzas pracy pompy?Heee? :blink: Jezeli woda ma temperature 25 stopni przy wyłączonym kompie to co w tym dziwnego? Ile bys chciał miec? Powiedz ile masz w pokoju stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkopolo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Spokojnie wiem o co chodzi ;-P z komputerami jestem za pan Brat w koncu kierownik salonu komputerowego jednej z najwiekszych sieci w Polsce, ale chłodzeniem wodnym zacxzynam sie dopiero bawic od miesiaca i experymenruje. W pokoju mam 18 stopni i wydawało mi sie ze pompka za bardzo grzeje wode. bo akwarystyczxne pompki nie wydzielają tyle ciepła i nie wiem czy 7 stopni to duży przyrost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...