_Paulo_ Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Witam! Mam problem poniewaz nie mam zbytnio duzo pieniedzy a chcialbym wymienic pare czesci w kompie :) Otoz chcialbym wymienic, plyte, procka,pamiec i dysk. Niestety kasy tez nie mam za duzo bo cos okolo 1000 zl. Chcialbym taki zestawik zeby ladnie sie krecil, mial dobry i pojemny dysk (najlepiej WD) dobra plyte do krecenia noi wydajny, stabilny i co najwazniejsze tani procek. Komp bedzie uzywany glownie do filmow, muzyki, netu, sciagania roznych rzeczy. Z gory dzieki za rady i Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Moze napisz co juz masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Tzn. mam wszystko oprocz plyty, procka, ramow i dysku. Wlasnie tego co najwazniejsze nie mam, no :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ale dokladniej.... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michomis Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ale dokladniej.... <_<dokładniej to ma obudowe, monitor, myszke no i klawiature :) acha jeszcze karte graficzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Ale jaka ?? np grafe AGP czy PCI-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Ok, grafike potrzebowalbym na agp bo mam geforca 2 mx 400 32mb, dysk twardy mam 20 samsunga (czasami nie kryje go bios i traci oborty jak cos robie w windowsie) dzwiekowka to sound blaster audio pci 128, nagrywarka dvd lg 4137b, dvd lg, 3x. 128mb, zasilacz 350w no-name. Pozdrawiam i licze na jakies rady ;) Edytowane 9 Marca 2006 przez Cygan21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Cygan21: wypadaloby zebys napisal dokladnie np. grafe jaka masz? Skad mamy wiedziec jakie ma miec plyta sloty? Edytowane 9 Marca 2006 przez Cael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Napisalem wyzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Asrock DualSata2 Venice 3000+ AC Freezer 64 Pro 512 Twinmos cl 2.5 Samsung 80Gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Asrock DualSata2 Venice 3000+ AC Freezer 64 Pro 512 Twinmos cl 2.5 Samsung 80Gb Wsio oki ale moze jednak 160 Gb dysk Samsunga oczywiscie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Ok. Dzieki za porade, ale moze jednak cos z intela??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Z intela w tej cenie nie ma nic interesującego. Weź AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Aha. A oplaca sie przesiadac na socket 754?Czy teraz to juz tylko 939?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 IMO 939, bardziej rozwojowe, w sensie procesorów, takie x2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 No tak, bardziej rozwojowe. Ale jak juz napisalem na samej gorze :P Ja nie grywam za czesto na kompie, a jakbym zlozyl kompa na sockecie 754 to zaoszczedzilbym troche kaski na ps3 bo slyszalem ze niebawem ma byc premiera. Takze nie wiem czy bylby sens kupowania pc, na socket 939, chyba ze strace duzo na wydajnosci przez 754. Jak myslisz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Nie ma praktycznie roznicy w wydajnosci. A zaoszczedzisz kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 No to super. A co powiedzialbys o takim zestawie? AMD Sempron 2800+ - 290zł Gigabyte K8NS rev 1.1 - 220zł Kingston 512mb 400 mhz DDR stand. 150zł WD Caviar 160 gb SATA-II?290zł Razem : 960 Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 dosyc dobry :):):) jakbys mial troche wiecej kasy to mozna zlozyc cos na s.939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 No tak wiem :) Ale jak tu kolega Gwynbleidd napisal to nie ma az tak duzej roznicy pomiedzy s.939 a 754. A masz moze jakies stronki z testami tego semprona na socket 754?Bo na 939 juz czytalem na egieldzie :) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 no bo s.939 obsluguje dual'a czego nie potrafi 754 :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 No tak wiem, ale jak dla mnie jedna kosc 512 starczy, wiem bo kumpel tez ma podobny sprzed i tez nie ma duala a komp mu chodzi super. Czytalem temat o tej plycie K8NS i nie dowiedzialem sie za dobrych rzeczy o niej. Czy ta plytka faktycznie jest taka beznadziejna jak o niej pisza?Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...