DeDmAn Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Mam: Radeon 9200se WESTERN DIGITAL 160GB Ram chce kupic taki: KINGSTON DDR 2x512MB DUAL PC400 BOX I teraz mam 1100zł no i odejmijmy te 100 na obudowe i jaka kupic reszte? Procesor chcialbym Athlon 3000mhz lub wiekszy zalezy jak ograniczenia cenowe pozwola zeby sie zmiescic w tych 1000zł Jaka plyte glowna? no i zasilacz... mam jeszcze jeden problem z karta graficzna, dobra grafa mi nie jest potrzebna lecz mam watpliwosci co do zlacz PCI Express x16 a AGP. Moja Karta graficzna jest na AGP i teraz jak kupie plyte glowna z AGP a za pare miesiecy bedzie AGP przezytkiem wiec zastanawiam sie czy nie lepiej kupic juz karte na PCI Express x16... :/ Prosze o pomoc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 To kup plyte glowna pod PCI-E i AGP ;) Asrock DualSata2 s.939 Venice 3000+ AC Freezer 64 Pro Fortron 400W Co do grafy to proponuje GF 6600. Ogolnie sporo bylo podobnych topicow ostatnio wiec starczylo troche poszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeDmAn Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) a co proponujecie na samo AGP a jaka na samo PCI bo widzialem koszt GF 6600 nie jest duzy to moze sie skusze :P? :) tzn. jaka plyte zabardzo sie nie znam ale podobno plyty Asrock sa ciekimi plytami... Edytowane 10 Marca 2006 przez DeDmAn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) A po co ci plyta na samo AGP, to troche wsteczne myslenie z twojej strony :wink: re down: Troche dziwne myslenie z twojej strony.Ten asrock to dobra plytka, wiele osob ja ma i nikt nie narzeka.Jest to dobra propozycja dla ludzi przesiadajacych sie ze starej platformy na nowa.I ma niezle wlasciwosci O/C. Edytowane 10 Marca 2006 przez Cael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeDmAn Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 nie wiem :P moze dlatego ze mysle ze z 2 zlaczami jest drozsza i zamiast 2 zlaczami mozna kupic z 1 i lepszej firmy ... moze sie myle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 To kup plyte glowna pod PCI-E i AGP ;) Asrock DualSata2 s.939 Venice 3000+ AC Freezer 64 Pro Fortron 400W Co do grafy to proponuje GF 6600. Ogolnie sporo bylo podobnych topicow ostatnio wiec starczylo troche poszukac. To co proponuje Ci kolega, jest ok. Poza tym bylo mase takich tematow - poszukaj i poczytaj sporo sie dowiesz na temat np tego Asrock'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...