non3 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Witam mam radeona 9600se i od pewnego czasu wyswietlaja mi bledy w grafice w windowsie i w grze typu: kolorowe paski na calym ekranie :angry: w grze trojkaty a przy tym gdy sie one pojawiaja slysze w sluchawkach jak by spiecia czasem nawet resetuje mi sie komputer i zmienia rozdzielczosc i ponowinie wychodza paski a nawet potrzebuje z 20 min odpoczynku kompa zeby wlaczyl sie windows i wlasnie nie wiem czy czasem nie ma z tym cos wspolnego nowy monitor ktory po niecalym miesiacu po kupnie wlasnie cos takiego sie dzieje. Monitor>>>> LCD PHILIPS 19' cali 190S moze zla rozdzielczosc albo cos innego w tym stylu prosze o jakies rady,i ewentualnie co moze byc przyczyna takich rzeczy karta ma nie cale 2 lata mam nadzieje ze sie cos nie spalilo:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 moze po prostu wentylatorek (o ile jest) masz brudny i karta sie przegrzewa.. zmien moze paste miedzy radiatorem a rdzeniem i juz ;) napisz czy dalej to samo... i zainstaluj jakies sterowniki nowe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 1) nie podałeś konfiga kompa 2) Sector chyba ma racje :) Jest po prostu brudna i się przegrzewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
non3 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) To chyba nie wentylator przeczyscilem go i to samo a konfga kompa mozna jasniej???:P rozdzielczosc mam 1152 x 864 jakosc kolorow 32 bity 60 hz 96 dpi to moge powiedziec o wizualizacje a my PC to: ADM Athlon XP 2500+ 1,82 GHz, 512mb RAM :/,Radeon 9600 SE 128m,HDD 80 GB, Win XP sp2, monitor 19' LCD Edytowane 11 Marca 2006 przez non3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...