Skocz do zawartości
Gandx

Boxowy cooler do XP.

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, ze podobne posty byly, ale akurat dokladnie takiego tematu znalesc nie moglem. No wiec: starego athlona 2000+ dalem bratu. A sam zakupilem takiego samego, ale juz BOXowego. No i chyba sie przejechalem. Procek po paru h pracy, i grania ma temp kolo 70-75 stopni. Przy otwartej obudowie 69-74.

Czy mozna to reklamowac? W sumie krytycznej nie osiaga...

I czy przy zdjeciu wiatraka z radiatorem, z boxowego tracimy gwarancje? Bo jezeli nie, to kupie jakiegos titana, i bedzie good :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te boxowe sa strasznie lipne, mojemu kuzynowi trafil sie taki, ze nawet uzywajac strasznej sily i 2 srubokretow nie moglismy go zalozyc !!!

Te 75 stopni to chyba faktycznie przesada, moje 1700+ (dzis chodzi 1-szy dzien :D) z Volcano 7 wyciaga max 30 :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, ze podobne posty byly, ale akurat dokladnie takiego tematu znalesc nie moglem. No wiec: starego athlona 2000+ dalem bratu. A sam zakupilem takiego samego, ale juz BOXowego. No i chyba sie przejechalem. Procek po paru h pracy, i grania ma temp kolo 70-75 stopni. Przy otwartej obudowie 69-74.

Czy mozna to reklamowac? W sumie krytycznej nie osiaga...

I czy przy zdjeciu wiatraka z radiatorem, z boxowego tracimy gwarancje? Bo jezeli nie, to kupie jakiegos titana, i bedzie good :>

Taki BOX?

http://www.bestbuy.com/detail.asp?e=110953...at=552&scat=554

Czy ten nasz Polski z wentylatorem MINt-a. Jak ten nasz to sie nie dziw, bo to wymysl naszych polskich dystrybutorow zeby do Athlona dodawac najmniej sprzedawalny Cooler.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spiderman:

Właśnie identyczny box posiadam 1800+ zwieziony z usa. I nie jest ten wentylek za wydajny. Porowaty i z gumą do żucia na spodzie. Gumę zdjąłem, posmarowałem pastą titana, założyłem shima i wg MBM mam 54-64 stopni. Będę go wkrótce zdejmował zeby odblokować proca to sobie go przeszlifuje bo na razie to kiepściacha :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komp jest stabilniutki. Tyle że płyta to asus A7V8X a o problemach tej płyty z napięciami/temperaturami (a przynajmniej z ich raportowaniem) to na tym forum to już ze dwa długie wątki były.

Tak że w sumie do końca to nie jestem przekonany czy ten cooler jest aż taki zły. Ale szlifować to by go mogli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...