reed Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Do czego mozna uzyc takiego radiatora ? Radio z ALU oksydowane/anodyzowane na czarno. Ma ktos pomysla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Pochalastaj na kawalki i bedzie dobre chlodzenie na grafe .....przynajmniej fajnie bedzie wygladac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 na pewno jest to radiator prodykowany do kompów?? widzalem bradzo podobmy w wzmacniaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Jakby byl do kompow to reed by sie nie czail co z nim zrobic ......troche pracy gumówka i fajnie bedzie to wygladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 na pewno jest to radiator prodykowany do kompów?? widzalem bradzo podobmy w wzmacniaczu. Nie to nie jest do kompow , to z SIEMENSowskiej szafy sterowniczej do bardzo waznej aparatury bylo. Ma bardzo dziwny profil i nie wiem do czego go wykorzystac, a kroic mi sie go nie chce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Do czego mozna uzyc takiego radiatora ? Radio z ALU oksydowane/anodyzowane na czarno. Ma ktos pomysla ? tak offtop. reed masz dziare na wewnetrznej stronie reki?? czy mi sie tylko zdaje?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrobny Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Po przecięciu wzdłuż i drobnej obróbce możnaby zastosować do ramu. Ewentuaknie spróbuj przymocować na puszkę od zasilacza ja bym tak zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrobny Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ewentualnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 A co powiecie o takim? Pasywne chłodzenie od Pentium II w Compaq. Grubość jakieś 3 cm :) Biorąc pod uwagę, że oddałem już wszystkie projekty do WC do wykonania zaprzyjaźnionemu zakładowi raczej nie mam go do czego wykorzystać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ja bym to dal na grafe, albo ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Do czego mozna uzyc takiego radiatora ? Radio z ALU oksydowane/anodyzowane na czarno. Ma ktos pomysla ? tak offtop. reed masz dziare na wewnetrznej stronie reki?? czy mi sie tylko zdaje?? :D Nie zdaje ci sie (sorki reed za uprzedzenie odpowiedzi :oops: ) BTW tez mam dziarke, w tym samym miejscu, tylko ze naokolo nadgarstka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 A tak BTW reed tlusciutkie łapki masz :twisted: ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A tak BTW reed tlusciutkie łapki masz :twisted: ;). Nie bylbys zadowolony z bezposedniego kontaktu z ta "tlusciutka lapka" :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Tlusciutkie, ale potrafia zrobic cos z kompa :) <---ale podlizucha:) :twisted: :wink: Mis ei zdaje,ze ten radaitor od Reeda jest od jakiegos -no chorera nie pamietam jak to sie nazywa! Taki prostokacik ,ktory sie strrasznie grzeje. W zasilce sa na nim radiatorky. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Hubert , niezle dziobiesz punkty :wink: Masz racje radiator jest od takiego malego prostokata , grzalka sie nazywa :) To byla grzalka w szafie ze sterowaniem. W ten szlic co leci pod spodem byl wcisniety element oporowy 50W Zagospodarowalem ja i teraz nie mam pomysla jak to wykorzystac (ciac mi sie jej nie chce jak juz pisalem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 reed zawsze możesz oddać mi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ja dziobie punkty?! Gdize? Kiedy? jak? jakie punkty? :wink: nie chodzilo mi o zadna grzalke tylko o stabilizator To cos sie grzeje jak chorera! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zeszlifuj szlifierką na glans i bedzie radiator na "grzejniczka" w razie modyfikacji WC. A to od p2 to jeszcze nic :twisted: Ja posiadam pasywne (aktywne jak przymocujesz wentyla) chlodzienie 164 żeberka alumnimium (chociaż za ciężkie...)długosc żeberek 6cm to jest dopiero "CoŚ" :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ja dziobie punkty?! Gdize? Kiedy? jak? jakie punkty? :wink: nie chodzilo mi o zadna grzalke tylko o stabilizator To cos sie grzeje jak chorera! Racja Hubert , ale ten konkretny, moj radiator sluzyl jako grzejnik , wcisnieta w niego byla grzalka, takie malenstwo 2mm grube a daje 50W :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Reed ale masz fajną ręke :) ofc jeśli to twoja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 aaaa........ takie buty :wink: to niezly patencik:)popieram pomysl pociecia na grafe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Reed ale masz fajną ręke :) ofc jeśli to twoja ;)itp. ludzie co wam, niedlugo zaczniecie sie modlic do jedo paznokci :? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Reed ale masz fajną ręke :) ofc jeśli to twoja ;)itp. ludzie co wam, niedlugo zaczniecie sie modlic do jedo paznokci :? ;) ROTFL modlic to moze lepiej do plecuff ? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...