Skocz do zawartości
reed

Radiator zaje..fajny, ale do czego ???

Rekomendowane odpowiedzi

na pewno jest to radiator prodykowany do kompów??

widzalem bradzo podobmy w wzmacniaczu.

Nie to nie jest do kompow , to z SIEMENSowskiej szafy sterowniczej do bardzo waznej aparatury bylo.

Ma bardzo dziwny profil i nie wiem do czego go wykorzystac, a kroic mi sie go nie chce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie o takim?

Dołączona grafika

Pasywne chłodzenie od Pentium II w Compaq. Grubość jakieś 3 cm :) Biorąc pod uwagę, że oddałem już wszystkie projekty do WC do wykonania zaprzyjaźnionemu zakładowi raczej nie mam go do czego wykorzystać :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do czego mozna uzyc takiego radiatora ? 

Dołączona grafika

Radio z ALU oksydowane/anodyzowane na czarno.

Ma ktos pomysla ?

tak offtop. reed masz dziare na wewnetrznej stronie reki?? czy mi sie tylko zdaje?? :D

Nie zdaje ci sie (sorki reed za uprzedzenie odpowiedzi :oops: )

BTW tez mam dziarke, w tym samym miejscu, tylko ze naokolo nadgarstka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tlusciutkie, ale potrafia zrobic cos z kompa :) <---ale podlizucha:) :twisted: :wink: Mis ei zdaje,ze ten radaitor od Reeda jest od jakiegos -no chorera nie pamietam jak to sie nazywa! Taki prostokacik ,ktory sie strrasznie grzeje. W zasilce sa na nim radiatorky.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hubert , niezle dziobiesz punkty :wink:

Masz racje radiator jest od takiego malego prostokata , grzalka sie nazywa :)

To byla grzalka w szafie ze sterowaniem.

W ten szlic co leci pod spodem byl wcisniety element oporowy 50W

Zagospodarowalem ja i teraz nie mam pomysla jak to wykorzystac (ciac mi sie jej nie chce jak juz pisalem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeszlifuj szlifierką na glans i bedzie radiator na "grzejniczka" w razie modyfikacji WC.

A to od p2 to jeszcze nic :twisted: Ja posiadam pasywne (aktywne jak przymocujesz wentyla) chlodzienie 164 żeberka alumnimium (chociaż za ciężkie...)długosc żeberek 6cm to jest dopiero "CoŚ" :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziobie punkty?! Gdize? Kiedy? jak? jakie punkty?  :wink:  nie chodzilo  mi o zadna grzalke tylko o stabilizator To cos sie grzeje jak chorera!

Racja Hubert , ale ten konkretny, moj radiator sluzyl jako grzejnik , wcisnieta w niego byla grzalka, takie malenstwo 2mm grube a daje 50W :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi