Kml Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Ostatnio zainstalowałem opere6.50 i ustawiona jest na przeglądarke domyślną a jednak kiedy ktoś przyśle mi linka na na gg i klikne to otwiera sie IE wrrrr jak to zrobić aby zawsze otwierała sie opera?? i jeszcze jedno pomógł by mi ktoś z tą reklamą w operze :lol: bo nie moge sie z nią uporać link jakiś albo coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Czy nikt nie używa Opery ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zainstaluj sobie opere 6,05 - najnowsza a zeby nie bylo reklam trzeba kupic (lub skrakowac) :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Nie doczytałeś MAM Opere 6.05 i wiem że trzeba skrakować ale nie moge nic znaleść :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 W "help" na pasku opery masz opcje "zarejestruj". Tam podajesz kod. Jak jest dobry, to po wszystkim, jak nie, to www.astalavista.com. W "Plik->preferencje" masz "domyślna przeglądarka", tam wpisujesz, z jakimi typami plików ma być powiązana opera. Zaznacz sobie htm,url i co tam jeszcze chcesz. Odnoścnie nie otwierania z gg to chyba zaznacz w protokołach "http" A tak nie na temat, to opera jest jednym z niewielu programów, które są warte swojej ceny...jak bym nia był taki biedny:evil:, to bym im zapłacił chętnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 NO niestety pozaznaczałem wszystkie formaty i nic dalej przy linkach otwiera sie IE wrrrr a na Altawista nie moge nic znaleść :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Nie altavista, tylko astalavista :) Wprowadziłeś kod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 NO niestety pozaznaczałem wszystkie formaty i nic dalej przy linkach otwiera sie IE wrrrr a na Altawista nie moge nic znaleść :roll:Wybacz, ale musze Cie zdolowac ;) okienko w gg, w ktorym pojawiaja sie wiadomosci (i zarazem linki...) jak i okienko, w ktorym sie pisze jest niczym innym jak Internet Explorerem!! Kazdy program moze sobie skorzystac z tego explorowego okienka (dzieki temu w roznych programach sa wbudowane przegladarki, to nic innego jak "zagniezdzony" IE) i giegie wlasnie tak robi, co jest wg mnie jego najwiekszym bledem... Czyli linki na ktore klikasz w rzeczywisosci klikasz w IE, wiec chocbys nie wiem jak chcial to nie otworza sie one w Operze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 NO niestety pozaznaczałem wszystkie formaty i nic dalej przy linkach otwiera sie IE wrrrr a na Altawista nie moge nic znaleść :roll:Wybacz, ale musze Cie zdolowac ;) okienko w gg, w ktorym pojawiaja sie wiadomosci (i zarazem linki...) jak i okienko, w ktorym sie pisze jest niczym innym jak Internet Explorerem!! Kazdy program moze sobie skorzystac z tego explorowego okienka (dzieki temu w roznych programach sa wbudowane przegladarki, to nic innego jak "zagniezdzony" IE) i giegie wlasnie tak robi, co jest wg mnie jego najwiekszym bledem... Czyli linki na ktore klikasz w rzeczywisosci klikasz w IE, wiec chocbys nie wiem jak chcial to nie otworza sie one w Operze... :oops: :oops: :oops: O tym nie pomyślałem... :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ja mam moz domyslna a linki z gg otwiera i tak ie. to cos zapisane jest w gg i nie wiem czy da sie cos zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 no bo okienko gg jest takim malym IE, a czy widziales kiedys, zeby linki klikniete w jednej przegladarce otwieraly sie w innej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Uzywaj tlenu oin nie potrzebuje Ie a swoija droga ja tez uzywan opery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Nie altavista, tylko astalavista :) Wprowadziłeś kod? Ups :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Aha i nie wprowaziłem kodu. :( nie moge znaleść wrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Czy ktoś mógłby mi dać jakieś namiary na priva lub maila ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 w-WA7zy-TxH6b-jM8Sr-kQ67P-U6b7F w-sWcmF-fcspf-X4eJU-rRfbf-W4TLW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Polecam Avant Browser 7.0.1.2 nakładka na IE o wyglądzie Opery, pop polsku, blikuje pop-upy - całkiem spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 "]w-WA7zy-TxH6b-jM8Sr-kQ67P-U6b7F w-sWcmF-fcspf-X4eJU-rRfbf-W4TLW Miło, że pomagasz innym userom i wogóle, ale było ogłoszenie, z treścią któego w pełni się zgadzam, aby nie zamieszczeć na ŻADNYM forum seriali, bo przez to Tweak może mnieć kłopoty. Takie rzeczy na priv. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...