ptaku666 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Chodzi o to ze kotos kiedys mi powiedział lub sam przeczytałem ze jest mozliwosc przerobienia gf2 mx400 na pełnowartosciowy model. NIe wiem czy to jest prawda ale jesli tak to prosze o przepis na to :) Chodziło bodajrze o dolutowanie czegos lub cos w tym stylu. Za posty typu kup se gf4 z góry dziękuje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 MX400 jest podkrecona wersja MX. Jezeli chodzilo ci o przerobienie na MX to zycze duzych osiagow :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 buahahahaha ale lol - niestety nic sie nie da zrobic moze slyszales o przerobce gf2 na quadro?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 buahahahaha ale lol - niestety nic sie nie da zrobic moze slyszales o przerobce gf2 na quadro?!?!?!Sam jestes lolem i cwelem, a pozatym nie smiej sie z cudzych marzen :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Po pierwsze : Nie da sie Po drugie : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...