Aln Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Witam. Posiadam następujący problem. Od czasu do czasu moja myszka sama reaguje tzn. przeskakuje kursor albo przesuwa tak jak na kółeczku. Posiadam teraz zeztaw radiowy klawiatura + mysz (usb) ale wcześniej też miałem takie problemy mysz kulkowa radiowa (usb). Jeszcze wcześniej kulkowa pod ps/2 ale wtedy kursor sam wędrował albo się trząsł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzooma Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 zrób formata, czasami sie ciekawe programigi z sieci na kompie instaluja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 zrób formata, czasami sie ciekawe programigi z sieci na kompie instaluja ;) to nie pomaga bo na wcześnieszych instalkach było to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 zrób formata, czasami sie ciekawe programigi z sieci na kompie instaluja ;)Taa i jeszcze niech kupi Chiefteca i zainstaluje Avasta [lol]. @Aln Napisz może jaka to myszka (producent i model), kulkowa, czy optyczna. Jeżeli masz myszkę kulkową to przyczyna mogą być brudne wałki w środku. Jeżeli dodatkowo jej producentem jest A4Tech, to jest to normą w kulkowych myszkach z pod tego logo. Przy myszce optycznej przyczyną może być niewłaściwa podkładka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mam mysz i klawiaturę firmy Apollo nie kosztowała wiele bo 100 zł a mysz jest optyczna. Podkładka pod nią jest materiałowa o nieboeskim kolorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...