Gość incubus Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) pytanie może będzie głupie, ale pytam, żeby nic nie spieprzyć. mam płyte Fujifilm flabel. Jak ją wsadzić do nagrywary, żeby mi wyrysowała tekst, normalnie, czy spodnią częścią do góry? nagrywajka to nec 4551a chodzi mi o to czy laserek do tworzenia obrazków jest na górze czy na dole nagrywarki? Edytowane 11 Marca 2006 przez incubus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Jak chcesz napisać coś na warstwie nagrywalnej to wsadzasz normalnie i tam gdzie się nic nie nagrało [na przykład jak wrzucisz 2GB na płytę DVD] to możesz coś dopisać. A jak chcesz zrobić etykietę to wsadzasz płytę do góry nogami i wtedy nero w opcji gdzie się labelflashem robi etykiety wypisze że wsadziłeś płytę "label side" czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...