wisnias Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Witam.Mój sprzęt to Asus A8N-E,DDR 400 Geil 512,Venice 3000+ i GeForce 6600 który chyba jest tu najmniej ważny.Problem mam taki ze probujac podkrecic z biosu procka oraz pamieci nie moge ich rownoczesnie podkrecic.Same wracaja do podstawowej postaci gdy zmienie jedno z nich.Na przyklad zmieniam taktowanie procka i pozniej ide do opcji zmiany taktowania pamieci,zmieniam na wiecej i procek sam sie ustawia na auto.I o co tu chodzi???Probowalem wszystkiego i ciagle nic.Wiem ze pamieci sie kreca nawet na 490 bo sprawdzalem u kolegi a procek raczej tez.Chyba to jest wina biosu.Moze zmiana biosu na jakis nie oficjalny by pomogla.Tylko ze nie znam takiego na ASUSA.Pozdrawiam i z gory dziekuje za udzielona pomoc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Witam Mam podobne problemy no ale tak z ciekawości na ile udało ci ie wyciągnąc FSB?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 a probowales tak: podkrec procek....zapisz..... uruchom ponownie.....podkrec pamieci... zapisz..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Na tej płycie głównej pamieci sie podkrecaja automatycznie (zreszta tak jak wszystko) równo do FSB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnias Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Najwiecej to poszedl chyba na 450 ale mi sie mnoznik zmniejszyl do 7 czy nawet 6i w sumie bylo wcale nie tak szybko.Natomiast pamieci byly na 400 i bylo to Hynixy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...