Qki86 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Mam prośbe. Napiszcie mi która płyta główna lepsza. I nie chciałbym odpowiedzi w stylu "kupuj DFI Lan Party,Epox". Chce same konkrety. W sumie Abita mam zamówionego ale jeszcze moge to zmienić. Nie wiem czym sie kierować czy pasywnym chłodzeniem czy awaryjnym biosem. Błagam pomóżcie Edytowane 12 Marca 2006 przez Qki86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Powiem, byś kupił Epoxa. KN8 jest (nieudanym) następcą dobrych płych AN8/Ultra. Ma od nich gorsze możliwości oc. Jest trochę gorzej wykonany. Aby nie być gołosłownym masz tu test porównawczy Epoxa, DFI, Abita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Tylko jedna osoba sie wypowiedziała?? Napiszcie mi konkretnie którą bo nic innego poza tym juz nie kupie za 400 zł. A co do tego testu co podałeś nie znam sie za bardzo na angielskim. Co do OC bedzie tam procesor 3200 Manchester i raczej on sie wykreci do 2,4 na obu tych płytach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Tak samo jak wyżej, Epox 9NPA+ (teoretycznie za tę samą/podobną cenę bierze się jak najlepszą rzecz, prawda?) A kosztuje ok 350zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 no tak ale jak sie o tej rzeczy za dużo nie wie. i brać w ciemno to tez nie bardzo. jutro musze zadzwonić bo Abit napewno odpada za dużo negatywów. Jakoś Epox do mnie nie przemawia wiec wybiore Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...