radeksz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam wgrałem jakies tam remixy do chipsetu i dzwiek w kx project mi sie sypie co jakis czas jak wlacza sie jakis filmik albo mp3 to dzwiek siada albo go niema w ogóle albo slychac pisk i trzeba uruchamiac ponownie usuwalem te remixy ale dalej jest ten pisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 zle stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 no te badziewne wywalilem co mi wszystko zaczaly sypac i wgralem dobre ale nadal sie wali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1981 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Niedawno spotkało mnie to samo, tzn. piski na kX-ach. Nie powiązałem tego ze sterownikami nVidii (mam remixy 6.31 beta) więc spróbowałem instalację innych sterowników do dźwięku - Youp Pax VI v.2.2 - i o dziwo problem zniknął. Jak dotąd nie zauważyłem żadnych problemów na tych sterach, zmiana na kX powoduje ich powrót. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) i jak ?? ktos wie jak usunac problem ?? :mur: a kx nie chce zmieniac na cos inneg o Edytowane 15 Marca 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1981 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Czy instalowałeś wszystkie składniki z paczki sterowników nForce? Właśnie próbuje namierzyć problem i wywalam kolejne sterowniki (instalują się standardowe windowsa). edit: Ostatecznie poleciały wszystkie sterowniki nVidii, problematyczne okazały się te od sieciówki, zainstalowałem najnowsze (pokazały sie ostatnio na forum guru3d.com) i czekam, czy dźwięk znowu nie siądzie, jeżeli tak, to wrócę do wcześniejszej wersji kX (3538i). Edytowane 19 Marca 2006 przez pit1981 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...