Skocz do zawartości
Gość Matyss91

Czy Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Matyss91

Witam. mam teraz Amd athlona 64 3000@2.5Ghz na codzień, 1025Mb ramu, Gigabyte k8ns, Radeon 9600 128/128 i chce to zmienic na Celeron 2.53@mysle ze 3.8 na codzień, Płyta jakas gigabyte nie pamietam jaka, ddr2 512 533Mhz i karta graficzna prawdopobnie x600pro. Opłaca sie zmieniać??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Matyss91

Nie wiem., cos sie wymysli zeby mi wyselekconowali procka:) chyba zamienie bede mial juz plyte na 775 i ddr2 a procka i karte graficzna wymienie, co do procka to wymienie na 99% a karte na 100% wymienie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm przy tym co masz teraz to wymiana na cokolwiek slabszego niz d 920 albo 631 jest bezcelowa i zapewne przyniesie minimalne korzysci. Chociaz jesli juz koniecznie chcesz wymienic to napewno ponizej 506/805 bym nie schodzil(a i to przy zalozeniu , ze trafisz na dobry egzemplarz do oc).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym zmienil,zamiast celiny wlozysz jakiegos pentaka 4 badz 2 jajowca,dokupisz kolejna kosc 512 ddr2 na tym x600pro jeszcze mozesz posiedzic troche w nowe gry da sie na niej znosnie grac wiem bo kumpel ma i narazie mu jako tak wystarcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Matyss91

no x600 jest chyba lepsza od 9600:) a na 9600 mi sie wydaje fajne bo sie z geforse 2 przenioslem na radka 9600:) wiec uwazam ze 9600 jest super:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Nie ma co ciągnąć tego tematu, użytkownik powielił konto bo na poprzednie dostał bana, pisał bajki w dziale giełda i teraz też mu sie należy ban :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi