sojan Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Panasonic kx-p1150. Po odłączeniu kabla LPT i po jakimś czasie ponownym podłączeniu... sie zaczeło! Wszystkie wydruki spod WIN wyglądają śmiesznie tzn jakieś dziwne znaczki, druk w jednej linii kilku itp. Sprawdzana na 3 komputerach (WinXP i 98)ze starymi i z nowo zainstalowanymi sterownikami i wszędzie jest TAK SAMO. "Self test" tzn. wydruk ustawień bezpośrednio z drukarki jest czytelny czyli O.K. Ręce mi opadły....mógł paść port LPT w drukarce??? można to jakoś sprawdzić??? Prosze o pomoc, drukarka jest super i b. potrzebna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aparatny Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) A była inna drukarka podłączona do tego kompa? Bo ja np. mam podłączoną igłówkę i laserówkę i jak czasem zapomnę przestawić drukarki z której ma drukować i wysyłam zadanie do igłówki na sterowniku laserówki to właśnie takie krzaki i znaki drukuje. Ewentualnie faktycznie padła jej elektronika złącza, może poprostu zadzwoń do serwisu albo do wsparcia technicznego Panasonic'a pomagają wiem z doświadczenia. Edytowane 17 Marca 2006 przez Aparatny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...