wilczek Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 No wlasnie dzisiaj postanowilem pobawic sie w zalozenie jakiegos prostego serwerka no i adlo na Apache, zainstalowalem se do tego PHP i MySQL i wszystko by bylo dobrze gdyby nie to ze stronki na nim umieszczone moge przegladac tylko ja :( wystarczy ze ktos inny z neta chce cos sciagnac to pisze ze strona nie moze zostac odnaleziona :cry: robilem to pierwszy raz wiec pewnie pominolem cos waznego w konfiguracji ale co ?? wszystko ladnie dziala ale tylko na moim kompie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 kurde czy naprawde nikt nie wie czym moze to byc spowodowane :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 www.apache.org - poczytaj DOKLADNIE dokumentacje. Nikt Ci nie wywrozy rozwiazania, skoro nie napisales co i jak masz ustawione. URL bez wpisu do DNS musi ten ktos podawac w postaci numerka IP Twojego komputera, na ktorym masz apache, tak przy okazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 wiem ze musi wpisywac http://xxx.xxx.xxx.xxx ale to nie dziala :( czytalem rzeczy z tej stronki ale wszystko wskazuje na to ze dobrze skonfigurowalem serwer. podejrzewam ze moze ten wbudowany ala firewall z XP moze blokowac port 80 wiec zaraz to sprawdze. Czy wiecie moze czy ta opcje "Chron moj komputer i siec ..." faktycznie blokuje ten port ?? bo teraz nie mam mozliwosci sprawdzenia czy to dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A masz w ogole staly IP ?? :P Bo jak ni masz to nikt spoza sieci lokalnej (jesli masz) nie polaczy sie z toba. Heh to glupi powod ale jesli nie napisales niczego bardziej szczegolowego to i my musimy zgadywac !! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 na jakim systemie masz zainstalowanego servera???? windows czy linuX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Mam SDI i XP Pro, wszystko to jest w podpisie ;) a problemem byl faktycznie firewall, teraz dziala bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...