Skocz do zawartości
ZiMatik

Szukam Czlonka Do Tematu Linux

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co? Potrzebuje czlonka - ktory czasem napisalby cos o linux'ie i open source na moim szarym forum :) Czy jest tutaj ktos tak mily? Pozdrawiam

Przepraszam za zamiesZanie ale poszlam po rozum do glowy i temat o linux usunalem tak wiec - ten moj tutejszy topik mozna spokojnie usunac...

Edytowane przez ZiMatik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Briareos

Jaki to ma być członek? Damskie członki też wchodzą do ogólnej ilości członków? Pamiętaj, dobry członek nie jest zły. Twoja strona ogólnie niczym, poza twórczością się nie wyróżnia. Nie ma na niej żadnych innowacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za potencjalnych czlonkow uwazam przedstawicieli obu plci :) Toż ja doskonale wiem ze zadnych innowacji na stronie nie mam - za uznanie tworczosci tam istniejacej dziekuje :)

Jaki to ma być członek? Damskie członki też wchodzą do ogólnej ilości członków? Pamiętaj, dobry członek nie jest zły. Twoja strona ogólnie niczym, poza twórczością się nie wyróżnia. Nie ma na niej żadnych innowacji...

mkl - ja jestem dożarta i uparta baba :) i mysle ze mozesz sie pomylic twierdzac ze to forum zemrze smiercia naturalna nie pozostawiajac sladu ;) Zreszta - za jakis czas sie sam zobaczysz :) A jesli uwazasz ze nie ma sensu pisac dla 23 czlonkow to trudno :) Tak czy inaczej pozdrawiam serdecznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dokładnie tak zrobilam :) a przy okazji poszlam za ,,ciosem'' usunelam tematy ktore za diabla nie pasuja do reszty - nie da sie miec wszystkiego - trza sie czasem zdecydowac...:)

I wiesz, że w tym momencie weszłaś na dobrą ścieżkę do poprawy jakości strony? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To faktycznie byla dobra decyzja - postanowilam sie skupic na kilku tematach jakos tam ze soba powiazanych :) Przemeblowalam troche przy okazji i jest lepiej - ale to nie koniec - dzialam ze spokojem dalej :) Pozdrawiam serdecznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi