Ruido Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 dobry programik do przegrywania z plyt (CD-Audio) na kompa w postaci mp3 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 audiograbber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 eac - exact audio copy + lame encoder. nie mam linkow, oba powinny byc na download.chip.pl ewentualnie cdex, tez z lame'm, bardzo podobny. w chipie byl kiedys artykul o ripowaniu cdkow i opcji r3mix. pisali, ze nie ma nic lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Uzywam cd-ex i nie mam zastrzezen.. czy exact audio copy jest moze szybszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Uzywam cd-ex i nie mam zastrzezen.. czy exact audio copy jest moze szybszy? jest strasznie wolny, ale jak sie bawilem ustawilem tak wysokie standardy, ze musial byc. w tym programie nie chodzi o szybkosc, tylko o jakosc dzwieku. eac ma troche wieksze mozliwosci konfiguracji w tym wzgledzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 easy cd da creator ale audiograbber jest chyba najprostrzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 audiograbber prosty i w dodatku po polsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...