modding16 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 mam karte Nvidia alladin TNT2 i gdy zainstaluje windowsa a potem sterowniki z dolaczonej plytki to wszystko jest ok. jak sciganelem stery ( 84.20_forceware_winxp2k_english) to nie chca sie zainstalowac wyskakuje ze niewykryto poprzedniej wersji sterownika. co mam zrobic zeby je zainstalowac poprawnie. :unsure: dodalem zalacznik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Twoja grafa to juz zabtek wiec nie sciagaj najnowszch sterownikow nVidi tylko jakis stare. Nie wiem moze cos z serii 2x.xx albo jeszcze starsze. http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 TO nie jest przypadek nie-wykrycia starych driverów, ale zbyt starego urządzenia. Najlepsze taki stare sterowniki to były 40.72 i to je polecam Ci zainstalować. W nowsze się nie pakuj, póki nie wymienisz karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...