nightstalker Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Szperałem dzisiaj po swoich zbiorach i znalazłem filmik, który zrobiłem ze dwa lata temu : KliK! Zrobił ktoś coś podobnego ? Pochwalcie się swoimi mieczami! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 :))))))) sceneria troche nie pasuje i stroj - zbyt wspolczesny B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ale tam :P To chodzi o MIECZ :D Zresztą to było dawno :P Ciekawi mnie czy ktoś też miał takie zajawy jak ja kiedyś :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Kiedyś też sie w to bawiłem, ale jest to bardzo czasochłonne. Na twoim filmiku nie ma jeszcze takich smug, ale reszta ok. Edytowane 13 Marca 2006 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 hehe robiłem coś takiego :D Tylko Twój miecz wyglada bardziej pr0... ja swój rysowałem klatka po klatce w jakimś animatorze.. nagrywałem webcamem.. i w ogóle to był mój pierwszy zmintowany filmik... niestety nie mam pod ręką go .. moze zarzucę jak będę w /home2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ooo, fajnie wyszło jak na domową robote :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 fajne, fajne ! też się bede musiał pobawić :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Zabawa jest ciekawa, a efekty jeszcze lepsze. Tylko to troche zabiera czasu, poza tym jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Hehe, thx :] Pamiętam że spędziłem przy tym cały dzień obrabiając klatke po klatce w photoshopie. Heh, ale się dzisiaj ucieszyłem jak to znalazłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Efekt mozolnej pracy cieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ze tez ci sie chcialo to robic klatka po klatce. Dobra robota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 mi sie podoba filmik :) hehe taki oryginalny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 http://stars-in-black.pl/mpg.htm ściągnijście sobie stars in black lub DEMO, tam są fajne efekty i jest ich od groma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 no tak tlyko że Mąderek to już profesjonalna-amatorska twórczość filmowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Te "nasze" przeróbki na miecze świetlne to jest 4-liga w porównaniu z Mąderkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 http://stars-in-black.pl/mpg.htm ściągnijście sobie stars in black lub DEMO, tam są fajne efekty i jest ich od groma polecam stars in black episode III :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Super filmik, też polecam. Dobre efekty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...