fllanker Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 witam mam taki problem wlasnie ze nie bardzo wiem jak sie zabrac za sciagniecie wtykow molex kupilem nie dawno oplot na kable tyle ze nie przejdzie przez wtyczki i chyba beda musial je jakos sciagnac tyle ze nie wiem jak sie za to zabrac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Kazda z 4 metalowych koncowek ma takie 2 skrzydelka, ktore trzeba przygiac np. duza szpilka i wtedy wyciagniesz pojedynczo kazda koncowke. Ja tak wyjmowalem i bylo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Szpilka w reke i musisz dogiac w srodku wtyku takie male odnorza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ok juz czaje dzieki chlopaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Tu masz na obrazkach opisane jak należy to zrobić, jeśli dalej miałbyś kłopoty. 2014184[/snapback] takie male odnorza :P Moderatorom nie przystoi takich błędów sadzić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 z molexem jzu sobie poradzilem teraz czas na sata :/ i z tym bedzie gorzej chociarz jeszcze nie probowalem, wczesniej wole sie upewnic wkoncu od tego zalezy zycie dysku :) jak by nie bylo z tym z nie jest to przejsciowka tylko normalnie wizka z zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Najlepszym narzędziem do zdejmowania molexów jest metalowy cieńki wkład do długopisa "herlitz", idealnie pasuje i dogina obie odnóżki jednocześnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 tylko ze teraz chodzi mi o sata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...