shido11 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Witam, potrzebuję informacji na temat wydzielanego ciepła przez procesor (tranzystor) czyli dlaczego wogole dochodzi do wydzielania się ciepła (wyjaśnione fizycznie). A także dlaczego dochodzi do uszkodzenia procesora w związku ze zbyt dużą temperaturą (co się wtedy dzieje pomijając starzenie się). I jaka jest temperatura wewnątrz procesora (czy zblizona do podawanych z czujnika?). z gory dziekuje za informacje i pomocne linki Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 1) świeżak jesteś, ale było pare razy na forum 2) wiem, że tego pisma się tu nie lubi i wogóle, ale w najnowszym chipie jest bardzo fajnie i łopatologicznie to opisane. Tylko nie zwracaj uwagi na wartości %centoe napięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shido11 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 1) świeżak jesteś, ale było pare razy na forum 2) wiem, że tego pisma się tu nie lubi i wogóle, ale w najnowszym chipie jest bardzo fajnie i łopatologicznie to opisane. Tylko nie zwracaj uwagi na wartości %centoe napięć. znaczy się w numerze 3/2006 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 znaczy się w numerze 3/2006 ?? da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shido11 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 to jeszcze prosze strone na ktorej to sie znajduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 to jeszcze prosze strone na ktorej to sie znajduje A może Ci jeszcze gazete do ręki podać co? Odrobinkę dobrej woli hmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shido11 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 A może Ci jeszcze gazete do ręki podać co? Odrobinkę dobrej woli hmy?przepraszam ale przejzalem numer i jakos odpowiedzi na moje pytania niestety nie znalazlem, dlatego pytam gdzie Pan to widzial w tym numerze bo ja jakos nie moge tego znalezc, moze mowimy o innym numerze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Ups, moja wina. Byłem przekonany że mam najświeższy numer a ja miałem 2/2006. To w tym numerze jest to napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...