turkuć Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Chodzi o zakup płyty głownej, procesora i pamięci plus niezbedne akcesoria. Na calość mam 1400 zl Oto moj przyszłotygodniowy zakup w sklep.barwkomp.pl : Thermaltake VOLCANO 9 - 114 Asus A7V8X Lan SATA - 607 Arctic Silver III - 37 Thermaltake COPPER SHIM XP - 18 1800+ 13 u oem - jakies 340 - w planie @ 2000 + DDR-SDRAM 256MB PC-333 ELIXIER - 271 plus moj staru Hercules Prophet Radeon 8500 LE 64 MB i dysk Seagate 17 GB Calosc : 1387 Prosze o porade, co zmienic a co ma zostac. Z gory informuje ze w nastepnym miesiacu mam w palanie zakup kolejnej pamieci DDR-SDRAM 256MB PC-333 ELIXIER. Z dyskiem jeszcze sie wtrzymam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Chodzi o zakup płyty głownej, procesora i pamięci plus niezbedne akcesoria. Na calość mam 1400 zl Oto moj przyszłotygodniowy zakup w sklep.barwkomp.pl : Thermaltake VOLCANO 9 - 114 Asus A7V8X Lan SATA - 607 Arctic Silver III - 37 Thermaltake COPPER SHIM XP - 18 1800+ 13 u oem - jakies 340 - w planie @ 2000 + DDR-SDRAM 256MB PC-333 ELIXIER - 271 plus moj staru Hercules Prophet Radeon 8500 LE 64 MB i dysk Seagate 17 GB Calosc : 1387 Prosze o porade, co zmienic a co ma zostac. Z gory informuje ze w nastepnym miesiacu mam w palanie zakup kolejnej pamieci DDR-SDRAM 256MB PC-333 ELIXIER. Z dyskiem jeszcze sie wtrzymam. Thermaltake VOLCANO 7+ - 130 Arctic Silver III - 35 ! Za tyle widzialem na gieldzie Elektronicznej - oryginalnie zapakowana Thermaltake COPPER SHIM XP - 15 ! Wiecej sie nie oplaca dac 1700+ 13 u oem - 270 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Chodzi o zakup płyty głownej, procesora i pamięci plus niezbedne akcesoria. Na calość mam 1400 zl Oto moj przyszłotygodniowy zakup w sklep.barwkomp.pl : Thermaltake VOLCANO 9 - 114 Asus A7V8X Lan SATA - 607 Arctic Silver III - 37 Thermaltake COPPER SHIM XP - 18 1800+ 13 u oem - jakies 340 - w planie @ 2000 + DDR-SDRAM 256MB PC-333 ELIXIER - 271 plus moj staru Hercules Prophet Radeon 8500 LE 64 MB i dysk Seagate 17 GB Calosc : 1387 Prosze o porade, co zmienic a co ma zostac. Z gory informuje ze w nastepnym miesiacu mam w palanie zakup kolejnej pamieci DDR-SDRAM 256MB PC-333 ELIXIER. Z dyskiem jeszcze sie wtrzymam. Thermaltake VOLCANO 7+ - 130 Arctic Silver III - 35 ! Za tyle widzialem na gieldzie Elektronicznej - oryginalnie zapakowana Thermaltake COPPER SHIM XP - 15 ! Wiecej sie nie oplaca dac 1700+ 13 u oem - 270 No i EPoX 8rda za 500zł. chyba że Ci tak zalezy na lanie u sata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Dokładnie! Bierz Epoxa 8RDA+! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Dokładnie! Bierz Epoxa 8RDA+!Eeee IMHO lepiej zaoszczędzić 5 dych i wziąć bez plusa, czyli bez lana i firewire. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 tez mi oszczednos jak sam lan 40 zł kosztuje osobno behebehbe bierz jak cos z lanem no chyba ze ci na 1000% nie bedzie potrzebny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 zmienilbym mobo na tańsze- nie wiem czy potrzebny CI lan i sata - a za asusa imho nie warto przepłacać, no i proc- za 260 kupisz athlona 1700(0.13) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Lana zawsze warto miec. I tak te nowe zintegrowane sa lepsze niz najtansze niezintegrowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ludzie, mam bardzo ważne (dla mnie) pytanko. Czy Ten EPoX 8rda/ EPoX 8rda+ nie będzie robił jakiś jaj z kartami firmy ATi?? Mam to co niżej i chce sobie zakupić płytę + Ram. Zastanawiałem się nad ASUS 'em A7V8X(na Via400), ale przez Was strasznie spodobał mi się ten EPoX(głównie przez DualDDR). Z góry Bardzo dziękuje za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ludzie, mam bardzo ważne (dla mnie) pytanko. Czy Ten EPoX 8rda/ EPoX 8rda+ nie będzie robił jakiś jaj z kartami firmy ATi?? Mam to co niżej i chce sobie zakupić płytę + Ram. Zastanawiałem się nad ASUS 'em A7V8X(na Via400), ale przez Was strasznie spodobał mi się ten EPoX(głównie przez DualDDR). Z góry Bardzo dziękuje za odpowiedź.Zadnych bluzgow z ATI nie bedzie. Bylo juz o to pytanko. SZUKAJ To mowilem ja SpiderMAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ludzie, mam bardzo ważne (dla mnie) pytanko. Czy Ten EPoX 8rda/ EPoX 8rda+ nie będzie robił jakiś jaj z kartami firmy ATi?? Mam to co niżej i chce sobie zakupić płytę + Ram. Zastanawiałem się nad ASUS 'em A7V8X(na Via400), ale przez Was strasznie spodobał mi się ten EPoX(głównie przez DualDDR). Z góry Bardzo dziękuje za odpowiedź.Zadnych bluzgow z ATI nie bedzie. Bylo juz o to pytanko. SZUKAJ To mowilem ja SpiderMAN HOWK POTWIERDZAM-ZADNYCH BLUZGÓW NIE BĘDZIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Dzięki za utwierdzenie w fakcie, że jest to dla mnie najlepsza płyta :). SpiderMan, nie wiesz gdzie ją można nabyć w Krakowie?? Patrzyłem do najnowszej elektro-giełdy, ale nie mogę znaleźć. PS. Właśnie przeczytałem artykół (TU) i znowu mam mentlik w głowie. Sam już nie wiem. Wkońcu będe miał tylko jedną kostkę DDR(a z tego cio tam widze, to tam na fsb 133 Dual DDR przerywa z KT400, a cio dopiero Single DDR). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Dzięki za utwierdzenie w fakcie, że jest to dla mnie najlepsza płyta :). SpiderMan, nie wiesz gdzie ją można nabyć w Krakowie?? Patrzyłem do najnowszej elektro-giełdy, ale nie mogę znaleźć. PS. Właśnie przeczytałem artykół (TU) i znowu mam mentlik w głowie. Sam już nie wiem. Wkońcu będe miał tylko jedną kostkę DDR(a z tego cio tam widze, to tam na fsb 133 Dual DDR przerywa z KT400, a cio dopiero Single DDR). ASUSa A7N8X? Musisz poszukac. Moze DEKANEX, albo PCPROJEKT, albo zapytaj w OVERze na dlugiej, moze by CI sciagneli na zamowienie tanio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Qrde, najchętniej bym w PCPROJEKT 'cie qupił, ale mieli przerwę i jakieś porąbane ceny(A7N8X za 680zł !!), więc chyba troszkę poczekam. Pozatym, jakie sobie pamiąty do tego qupić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Na twoim miejscu wziolbym tego Epoxa 8Rda chociaz A7V8X tez niczego sobie sam mam i jestem zadowolony stabilna wydajna coz wiecej chciec ale nie oszukujmy sie nie jest tak wydajna jak Epox na nforce 2!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 za te pinidze to juz lepiej gigabyte 7vax i tanszy a troszke lepszy od asuska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 lepszy?! 8O polemizowalbym z asusem wygrywa tylko na opcji top performance ustaw na asusie agressive timings i podkrec troche proca... no i GB ma bardziej ograniczone mozliwosci o/c!! pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 lepszy?! 8O polemizowalbym z asusem wygrywa tylko na opcji top performance ustaw na asusie agressive timings i podkrec troche proca... no i GB ma bardziej ograniczone mozliwosci o/c!! pozdrav Lagier A ja stawiam na GB. Ma niczego sobie opcje OC i świetną wydajność - IMO wyżsżą od ASUS'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ok ok jak tam chcecie ja mam wlasne sprawdzone zdanie jednak nie bede sie z wami spieral bo do niczego to nie doprowadzi podrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...