Skocz do zawartości
Zygfryd

W Końcu Coś Oryginalnego

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Dorwałem takie coś na necie

Fajna sprawa, a nie jakis nudny łańcuszek szczęścia

www.zbieramynapiwo.kom.pl - Nowa akcja w Internecie, tego jeszcze nie było. Nie bądź obojętny na krzywdę bliźniego. Odwiedź tą stronę i wspomóż naszą organizację nawet najmniejszym datkiem. Możesz nam też pomóc rozsyłając tą wiadomość po swoich znajomych.

Jednak Polak potrafi :D

Żałuję tylko że nie ja to wymyśliłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jedynymi osobami które będą im wpłacać kasę są ludzie tacy jak ja.

Nie lubię szarości i ukrywania się w tłumie. Bardzo ważna jest dla mnie inwencja własna.

Mają chłopaki pomysł, to czy on wypali czy nie to inna sprawa. Ale sama pomysłowość jest ważna.

A dlaczego od razu wyzywać ich od żuli? Masz 50 lat i nastawienie "a za czasów mojej młodości to tak nie było?"

Zamiast pieprzyć głupoty na stronie że zbierają na jakiegoś niepełnosprytnego dzieciaka ujawnili się i są szczerzy.

Pamiętam jak kiedyś w Świnoujściu zobaczyłem kolesia na deptaku grającego na gitarze. Miał puszkę i tabliczkę z napisem "Zbieram na Piwo" Zdziwiłbyś się jakbyś zobaczył ilu ludzi wrzucało mu drobniaki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi