Pitterekk1 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Bawiłem sie rivatunerem, nie podkrecałem duzo - 15 mhz zmieniłem tylko taktowanie... po 5 mhz wiecej za kazdym razem potem dałem żeby zastosował, no i gut było.. i teraz uruchomilem ponownie kompa i taktowanie jest jak było, i za kazdym uruchomieniem komputera zaraz po pokazaniu sie pulpitu obraz znika na pół sekundy ( tak jak przy zmianie rozdzielczości ). Co sie stało ?? przy kazdym uruchomieniu tak mam, i przy kazdym wejściu na zakładkę "gf mx 4000" w ustawieniach obrazu... jak wchodze na tą zakładke to tak jak by rozdzielczość mi zmieniał - a nic nie zmienia.. to wkurzające - co zepsułem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Bawiłem sie rivatunerem, nie podkrecałem duzo - 15 mhz zmieniłem tylko taktowanie... po 5 mhz wiecej za kazdym razem potem dałem żeby zastosował, no i gut było.. i teraz uruchomilem ponownie kompa i taktowanie jest jak było, i za kazdym uruchomieniem komputera zaraz po pokazaniu sie pulpitu obraz znika na pół sekundy ( tak jak przy zmianie rozdzielczości ). Co sie stało ?? przy kazdym uruchomieniu tak mam, i przy kazdym wejściu na zakładkę "gf mx 4000" w ustawieniach obrazu... jak wchodze na tą zakładke to tak jak by rozdzielczość mi zmieniał - a nic nie zmienia.. to wkurzające - co zepsułem ? Wywal rivatunera i zainstaluj od nowa stery od karty.. Nic nie zepsoles... a na przyszlosc to "MX"ow sie nie podkreca, chyba ze hobbystycznie a nie dla efektow :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Wywal rivatunera i zainstaluj od nowa stery od karty.. Nic nie zepsoles... a na przyszlosc to "MX"ow sie nie podkreca, chyba ze hobbystycznie a nie dla efektow :-P Nie zgadzam sie :) Ja swojego GF2MX400 właśnie dla "efektów" kręciłem i leciał jak złoto :wink: (bez dodatkowych atrakcji) Bawiłem sie rivatunerem, nie podkrecałem duzo - 15 mhz zmieniłem tylko taktowanie... po 5 mhz wiecej za kazdym razem potem dałem żeby zastosował, no i gut było.. i teraz uruchomilem ponownie kompa i taktowanie jest jak było, i za kazdym uruchomieniem komputera zaraz po pokazaniu sie pulpitu obraz znika na pół sekundy ( tak jak przy zmianie rozdzielczości ). Co sie stało ?? przy kazdym uruchomieniu tak mam, i przy kazdym wejściu na zakładkę "gf mx 4000" w ustawieniach obrazu... jak wchodze na tą zakładke to tak jak by rozdzielczość mi zmieniał - a nic nie zmienia.. to wkurzające - co zepsułem ?Może sprubuj Power Stripem podkrencic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...