RaDZioS2k Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Moj zestaw wyglada tak: AMD Athlon 64 FX60 DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Expert Dual EVGA 7900GTX G.SKILL Extreme Series 4GB(4x1gb) 2x 74gb raptor HDD 1x 80GB 7200 rpm HDD FSP Group 700w power supply Thermaltake Armor Series VA8000BWS Komputer jeszcze niezlozony, czekam jak reszta komponentow wreszcie do mnie dojdzie, jakie chlodzenie do tego polecacie? Staram sie trzymac z dala od chlodzenia ciecza, jedna kropelka i do tragedii niedaleko...glosnosc tez jakos mi nie przeszkadza, poniewaz komputer jest w innym pokoju, mam kabel dvi przeciagniety w scianie do monitora w moim "office". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 standardowe chlodzenie do a64... scythe ninja+fander 120mm :) do obudowy tez fanderki (120 i 92mm) poszukaj na forum, jest kilka podobnych tematow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 OMG jaki zestaw jak go zlozysz zapusc 3dmarka05 i opublikuj go w ekstremalnym zamieszasz w klasyfikacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Na proca Scythe Ninja + Fander 120mm Jesli chcesz bawic sie w krecenie kart to: Accelero x2.Chociarz przy SLI to szalenstwo ;) Niewiem jak wyglada twoja obudowa, dobrze by bylo jakby miala jakies porzadny oplyw powietrza(Wewnatrz pewnie bedzie dosyc cieplo :)). re down: Widze ze buda z wyzszej polki, wiec o temp. wewnatrz mozesz byc raczej spokojny ;) Edytowane 14 Marca 2006 przez Cael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaDZioS2k Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Na proca Scythe Ninja + Fander 120mm Jesli chcesz bawic sie w krecenie kart to: Accelero x2.Chociarz przy SLI to szalenstwo ;) Niewiem jak wyglada twoja obudowa, dobrze by bylo jakby miala jakies porzadny oplyw powietrza(Wewnatrz pewnie bedzie dosyc cieplo :)). Edytowane 14 Marca 2006 przez RaDZioS2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ale problem. Chlodzenie wybierz wg tej samej zasady co inne podzespoly: najdrozsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaDZioS2k Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ale problem. Chlodzenie wybierz wg tej samej zasady co inne podzespoly: najdrozsze :)Tak tylko na najdrozsze podzespoly mam znizki wholesale, wiec nie sa one wcale takie najdrozsze ;) A na chlodzenie-niemam...dlatego sie pytam, a kto pyta nie bladzi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...