Skocz do zawartości
k1ngp1ng

A64 Do Oc

Rekomendowane odpowiedzi

z tego co wyczytałem warto kupić FX, albo San Diego, o FXach z racji $$$ moge zapomnieć, pozostaje na szczęscie San Diego, podpowiedzcie mi jeszcze który;)

Dwa modele 3700+ (ADA3700CFBOX oraz ADA3700BNBOX, wg specyfikacji niczym sie nie roznia) czy o 50% droższy i mocno nadwyrężający mój portfel:P 4000+ (ADA4000BNBOX)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiegoś sprawdzonego SD który ładnie się kręci albo jakiegoś dobrego Opka ;)

Chcociaż za nie wiele więcej od SD możesz mieć już X2 ;) i tu bym się zastanawiał :)

Edytowane przez Dejot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie masz możliwości selekcji, ale inni mają i wrato od "innych" kupic ;)

Na chwilę obecną korzyści z X2 jeszcze jest nie wiele, ale na przyszłośc napewno ;) i do tego komfort pracy :)

Opki 144/146 i 165 jak masz możliwość ;) z tych to bym się skłądniał ku 165 jeżeli masz za "rozsądną" cene

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cena procków w Polsce + marża 'innych' to dla mnie za dużo;) mam za to możliwość zrobienia zakupów w USA (myślałem o newegg.com), 165 ma tam relatywnie rozsądną cene, zastanawiam się mimo wszystko nad 14x

czy DFI LanParty 4 na NForce4 Ultra to rozsadny wybor do takich potworow?

Edytowane przez k1ngp1ng

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli nie chcesz wydawac dużo kasy to bierz opka 14x, ale jednak 165 to bardziej przysłościowe rozwiązanie gdyż coraz więcej aplikacji/gier bezie wykorzystywać dwa rdzienie ;)

A płyta jaknajbardziej pierwszożędny wybór do tych procków :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi