BezbronnyPL Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
some1 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Jedno jest ciekawe: blisko 90% użytkowników (chyba tylko Nvidii) ma monitory CRT, a aż 58% gra na częstotliwości odświeżania 60Hz :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Ja też na to zwróciłem uwagę-ale nie tylko my... :-P podejrzewam ze to wynika z tego ,że po instalacji/reinstalacji sterów NV w zakładce "monitor"domyślnie ustawione jest takie odświeżanie-ale to teoria(bo chyba nie zawsze tak jest) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) 34% gra na 16calowcach lol ja sie zaliczam do tych co graja i maja proca ponad 3.7ghz :P instalowalem na takich ustawieniach i dziwne ze tak malo ludzi gra na 800x600 bo wtedy najlepiej hs wchodza :D Edytowane 16 Marca 2006 przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...