XpoweR Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ostatnio złożyłem se kompa Epox 8rda athlon 1800xp tnt2 i takie tam ale gdy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m go wiatraczki sie ruszaja ale komp sie nie wlancza a na POST CODES pise FF sprawdzałem w ksiazecce co to oznacza -Boot attempt (INT19) ale nie wiem o co chodzi. moze ktos wie co to znaczy prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Było w temacie o Epoxie. Poruszaj kość biosu, zrób clear cmos. Jak nie pomoże to znaczy że płyta padła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Niekoniecznie FF rowniez oznacza uszkodzony procesor.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 A mi sie na wyswietlaczu caly czas swieci FF (od kad zlozylem tego kompa), a wszystko chodzi jak nalezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 FF w czasie pracy windowsa to rzecz normalna ale przy boot jest 03 75 itd... dopiero w czasie startu windy jest FF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Riva TNT2 na tej plycie? Moja riva nawet nie pasowala w gniazdo AGP... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 TNT2 była AGP x4 więc co w tym dziwnego..... tez miałem na Ga-7va (kt333) i nie było żadnych problemów. Chyba ze miałeś wersje z AGPX2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Mozliwe, ale zdziwilo mnie to bo moja w ogole nie pasowala do gniazda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...