vcarter Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 zakupiłem glosniki Logitech X-230 - sa naprawde dobre ale to kazdy wie :P jest tylko 1 problem - mam sluchawki Technics rp-f290 no i cholera po podlaczeniu ich do glosnikow wogole w sluchawkach nie ma basu ... co ciekawsze po podlaczeniu do karty dzwiekowej tez basu w sluchawkach nie ma ;) a najsmieszniejsze jest to ze jak podlaczylem stare zwykle glosniki komputerowe a nastepnie podlaczylem sluchawki do tych glosnikow no to dzwiek wtedy jest super - bassik bardzo dobry ... no i jestem w kropce :/ wszystkie kable dociskam na maxa takze nie wiem czemu tak dziwnie dzialaja te sluchawki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 A sprawdzałes te słuchawki gdzieś ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vcarter Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 tak sluchawki sa dobre - zreszta po podlaczeniu do starych glosnikow dzialaja ok - tylko jak podlacze do karty dzwiekowej lub do logitechow no to bassow wogole nie slychac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Jaką masz karte muzyczną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vcarter Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 wbudowana w plycie glownej epox 8rda6+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Ona jest 5.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Musisz ustawic system dzwieku 2, teraz masz pewnie 2.1 i basy ida innym wyjsciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vcarter Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) tylko gdzie to ustawic ? w panelu sterownia w dzwiekach zadne zmiany nic nie daja - czy dam na 5.1 czy na sluchawki i tak wszystko gra tak samo ... moze poszukac jakiegos programu od plyty epoxa ? na tej plycie nic nie znalazlem ... a karta dzwiekowa jest chyba 6.1 Edytowane 17 Marca 2006 przez vcarter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Nie w panelu/dźwięki tylko panel/zalezy jaka karta wbudowana.exe :) Bedzie cos z dźwiekiem, instalowales to z płyty Epox razem ze sterami od płyty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vcarter Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 nie mam pojecia gdzie te ustawienia sa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vcarter Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 no i znalazlem te ustawienie Realteka - no ale jak ustawie na sluchawki to i tak basu nie ma i jak chce cos sluchac na sluchawkach no to musze tylko stare glosniki podlaczyc :( szlak mnie trafia ! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...