bardzolubiepiwo Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Witam! Poszukuje programu, który mi pokaże jaka aplikacja, bądź proces "użytkuje moje łącze internetowe i ile "zużywa transferu". Troche niegramatycznie chyba, ale proszę o wybaczenie - jest piątek i pijany jestem. Pozdrawiam bardzolubiepiwo (chyba nie tylko ja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 http://www.netlimiter.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Witam! Poszukuje programu, który mi pokaże jaka aplikacja, bądź proces "użytkuje moje łącze internetowe i ile "zużywa transferu". Troche niegramatycznie chyba, ale proszę o wybaczenie - jest piątek i pijany jestem. (...) TU Edytowane 17 Marca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardzolubiepiwo Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 I to się nazywa szybka pomoc expertów - dzięki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Następnym razem nie pij, tylko googluj. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...