rudy 102 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Chciałem kupić nową kartę na AGP. Ceny są zabójcze (300 stówy więcej niż na PCI-E). Czy jest jakaś płyta pod Bartona z PCI-E? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 NIEE, nie ma i juz niestety nie bedzie, tak wiec czeka Cie AGP albo zmiana platformy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ja sie wpakowałem w s939 z AGP, teraz troche żałuje Nie ma płyt na sA z PCI-E, a gdy będziesz kupował s754/939 nie pakuj sie w AGP A najlepiej to poczekaj na AM2 PS. Mój 1000 post, lub 1k postów za mną, jak kto woli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 jak sobie zaprojektujesz i wykonasz to bedzie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 no ja też bym wolał poczekać na AM2 niż kupować s754/939. to dopiero bedzie wypas!!!!!!!!!! B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A ja bym nie czekał tylko bral co najlepsze i na co kasa pozwala. Zreszta poczytajcie o plotkach dotyczacych AM2. Czekanie z zakupem kompa = nie kupienie go nigdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Tak jak Pluskwa radzi. Lepiej kupywac teraz, s939. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...