Bobslej Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Toż to zwykła buda Tracerówka z wsadzonymi panelami i przykręconym super el0 samobujającym się (od drgań) wiatraczkiem czołowej firmy NO-NAME :lol: :lol: Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Kazdemu podoba się coś innego, a to że akurat ta buda Wam sie nie podoba to nie moja wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ta buda jest sliczna!! MegaHiperTuningowe naklejki Gigabyte'a i Tracera...no i to Ferrari...czysta moc pod kontrola...I oczywiscie katoda dajaca przynajmniej 25 procentowy wzrost mocy obliczeniowej...A wszystko zamkniete w 2 kg cieniutkiej jak papier i lekkiej blachy, oraz 10 kg plastiku na froncie... :| N/C naprawde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 czepiacie sie tylko dla tego że spodobało mi sie to co wam sie nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 czepiacie sie tylko dla tego że spodobało mi sie to co wam sie nie podoba. lol. Moim zdaniem równiez ta obudowa wygląda "wieśniacko" niczym 20 letnie BMW z ryczącym wydechem i łysym kierowcą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 turbowypas, no i jescze ta mysz creative na pierwszym planie, świetnie zmodowana /to komputer czaka n./ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...