www Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) siedze sobie ostatnio w necie i natrafilem na info o nowej gazecie o grach, ponoc ma byc bez CD i bedzie wydawana przez ludzi z zina ss-ng, na stronce www.mgsonline.pl jest tylko licznik i nic wiecej, wie ktos cos o tym i moze podac jakies dodatkowe info ??? Edytowane 18 Marca 2006 przez www Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Kiedyś sobie poczytywałem ss-ng, więc gazeta może i ma szanse! Nawet fajne rzeczy wypisywali goście :mrgreen: Ale gazet o grach to raczej nie kupuje z wiadomych przyczyn ;-) Życzę jej jednak jak najlepiej!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 siedze sobie ostatnio w necie i natrafilem na info o nowej gazecie o grach, ponoc ma byc bez CD A co w tym takiego bardzo dziwnego? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 A co w tym takiego bardzo dziwnego? :? Jaka jest gazeta komputerowa dostepna bez CD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Oczywiscie ze zycze jej jak najlepiej ,ale i tak kupowac nie bede. Recki mam na necie wiec po co mi na papierze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Oczywiscie ze zycze jej jak najlepiej ,ale i tak kupowac nie bede. Recki mam na necie wiec po co mi na papierze ;) Swietnie sie czyta do poduszki, na kiblu, w pociagu, w autobusie, itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Jaka jest gazeta komputerowa dostepna bez CD ? GameInformer, GameStation, GamePlayer... zeby tylko wspomniec gazetki o grach. W Polsce to chyba Secret Service byl ostatnim bastionem? (bo te ich CD dostepne osobno to sie nie liczyly) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Recki mam na necie wiec po co mi na papierze ;) Po to zeby calego zycia nie spedzic z oczami wpatrzonymi w monitor? Wiadomo od czego sie szybciej wzrok psuje :> Pozatym np. mi sie lepiej czyta wersje papierowe niz na monitorze. Zwlaszcza jakies dluzsze teksty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 @SKRYTOBOJCA 8 tomow Kola czasu Robert'a Jordana to najwiecej co sieknalem na monitorze. Pozniej mnie zmeczyl [[[; Poki nie mam laptopa to czasem warto poczytac kawalek papieru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 chodzi o to ze jak kupisz gazete, to zawsze przeczytasz jakis tam artykul, bo zaplaciles za gazete wiec szkoda zeby sie zmarnowala wiec przeczytasz cos tam o grze ktora nawet sie nie interesujesz, a wiec mozesz sie czegos fanego dowiedzic. w internecie tak nie zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Po to zeby calego zycia nie spedzic z oczami wpatrzonymi w monitor? Wiadomo od czego sie szybciej wzrok psuje :> Pozatym np. mi sie lepiej czyta wersje papierowe niz na monitorze. Zwlaszcza jakies dluzsze teksty. Oczywiscie ze warto poczytac na papierze ale nie oplaca mi sie kupowac gazety tylko dla samych recenzji, bo nic innego bym nie czytal w takowej gazecie. Czytam przynajmniej 2 ksiazki w miesiacu wiec nie mam sie czym zbytnio martwic. Chociaz troche e-bookow przeczytalem i przyznam ze po jakims czasie ma sie dosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 O przepraszam, polska gazeta bez cd to Game Ranking (z ekipą z Clicka starą), jest to jedyne czasopismo, które kupuje (o tematyce czysto o grach, a nie KŚ naprzykład) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...