MaKaR Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ludzie paranoja kupiłem sobie sieciówke Mint realtek 8139d pakuje ją do kompa poinstalowałem ycko i jest ok tylko tyle że nie moge sie łączyć z netem przez modem bo wyskakują błędy i jak właczam jakąś gre to mam dzwięki jak bym miał echo w pokoju wyciagam karte jest ok porzyczy łem karte kupla tesh jakiś tam realtek i to samo o co chodzi i jak zażegnać te kłopoty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Moga byc konflikty z przerywaniami zobacz w inforamcjach o systemie czy nie ma konfliktow!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 A ja mysle ze do dzwiek to przez to ze masz stery w ktrych da sie ustawic 5,1 i tam sa takie bajery wlasnie poszukaj w sterac od dzwieku z reszta od modemu tez tak pewno bedzie tylko nie echo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Też miałem kiedyś sieciówkę minta na realteku 8139, ale szybko się jej pozbyłem (zamieniłem na planeta), bo mi zawieszała kompa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...