PolandMET Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 A ty Termit bedziesz robil czy nie ? Jesli tak, to chyba mozesz mniej wiecej powiedziec jak dlugo bedzie trzeba czekac, pol roku, rok ? A jak nie to powiedz od razu, dzial do zamkniecia i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 A ty Termit bedziesz robil czy nie ? Jesli tak, to chyba mozesz mniej wiecej powiedziec jak dlugo bedzie trzeba czekac, pol roku, rok ? A jak nie to powiedz od razu, dzial do zamkniecia i tyle. Nawet jak Termit nie będzie robił - bo pewnie nie, to dlaczego niby temat miałby być zamknięty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 zeby na koncu powiedziec koniec i nie robic komus nadziei, tak jak mi. Czytalem ten temat od 4 do chyba 6 nad ranem zeby sie na koncu wq.... i poszedlem spac. Strata czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Ale jak ktoś ma problem z blokami termita to gdzie wtedy będzie zgłaszał problemy ? Po to jest ten temat przecież ! A co do nadziei to raczej było wiadome że termit już nie robi bloków. Jak by miał zamiar robić to myślę że byśmy już mieli FlowPin v.2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 rafwlkp - ty lepiej za dużo już nie myśl :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 witam ostatnio zakupiłem Flowpina z szybkozłaczkami 8/10 i mam pytanie .... testując blok zaczeło z niego lekko lecieć .. na łączeniu króćca z plexia ... tak wiec odkręciłem szybkozłączke i gwint uszczelniłem taśmą teflonową (taką białą do uszczelniania) i przestało lecieć ... i pytanie brzmi czy jak podłącze to do kompa i temp wzrośnie to nie rozszczelni sie ? czy to raczej powinno wytrzymać ? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 witam ostatnio zakupiłem Flowpina z szybkozłaczkami 8/10 i mam pytanie .... testując blok zaczeło z niego lekko lecieć .. na łączeniu króćca z plexia ... tak wiec odkręciłem szybkozłączke i gwint uszczelniłem taśmą teflonową (taką białą do uszczelniania) i przestało lecieć ... i pytanie brzmi czy jak podłącze to do kompa i temp wzrośnie to nie rozszczelni sie ? czy to raczej powinno wytrzymać ? pzdr nie będzie cieknąć :wink: w każdym bądź razie nie powinno B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Takimi taśmami uszczelnia sie kaloryfery gdzie masz ok. 80*c więc w takim wc da rade bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 10 gru 2007, 20:00 gratsy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 10 gru 2007, 20:00 gratsy.... archeologia stosowana :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 (edytowane) archeologia stosowana :wink:Archeologia jest bardzo piękną nauką. Od 2006 roku czekałem aż stanę się właścicielem bloczku wykonanego przez termita, dzisiaj mam i.... mi cieknie, w dodatku inwalida :D Z problemem sobie poradziłem, jednak chciałem zapytać czy produkcja bloczków na cpu/gpu/nb i wszystko inne będzie kontynuowana termicie? Pracujesz nad czymś nowym? Edytowane 12 Grudnia 2009 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 hehe w tych blokach niema co cieknąć wiec albo oring źle zamontowany albo króćcami leci :P co do ponownej produkcji bloków to w tej chwili to nie problem tylko brak hmmm czasu ? a może bardziej chęci :) poza tym wydaje mi się ze scena WC trochę upada w Polsce :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Scena nie upada a się rozwija i to bardzo! Rzecz w tym że teraz 95% stuffu kupowane jest w coolingu bądź w angeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Scena nie upada a się rozwija i to bardzo! Rzecz w tym że teraz 95% stuffu kupowane jest w coolingu bądź w angeliArni pomyliłeś się o jakies 4,9% HM już nie ma.......... umarło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Niektórzy kupują Kyńka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Niektórzy kupują Kyńka ;) Ale formalnie to nie HM aczkolwiek nieformalnie to..... przemilczę co to jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Scena nie upada a się rozwija i to bardzo! Rzecz w tym że teraz 95% stuffu kupowane jest w coolingu bądź w angeli jakos innego sklepu w PL z czesciami w sensownej ilosci nie widze... chyba ze sie Wronek szarpnei i wprowadzi wiecej produktow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...