Pekaok Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 ja bym zaproponował aby nazwą oddać hołd pracowitej obróbce... jak i nawiązać do twórcy... i nazwać go "kornik" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 "kornik" byłoby super, tak prawdę mówiąc bloczki bardzo ładne, typy z plexy czy poliwenglanu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 super robota :D naprawde respect tak zaatakowałeś bez ostrzegania :D brawo podziwiam za chęci i oryginalnosć(?) :* [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 i oryginalnosć(?)Zwłaszcza za spody :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) super robota :D naprawde respect tak zaatakowałeś bez ostrzegania :D brawo podziwiam za chęci i oryginalnosć(?) :* [; wolałem najpierw zrobić a później sie "przechwalać jaki mam super wydajny bloczek" ..... :lol: :lol: e ten "kronik" to takie malo "amerykanckie" a "Borek" moze być ???? :lol: :lol: :lol: Edytowane 19 Marca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 wolałem najpierw zrobić a później sie "przechwalać jaki mam super wydajny bloczek" ..... :lol: :lol:chyba wiem kogo masz na mysli :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 nikogo kontkretnego ... tych wszystkich co mieli wielkie projekty i plany ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 po amerykancku to może... "Sewer" :) znaczy kanały albo krawiec... blok jest połączeniem tych dwóch rzeczy, jako że woda płynie kanałami między igłami ;P dobra, już nie gadam głupot. Nie mogłem się powstrzymać ;) Gratulacje pomysłu z tą obsługa klienta, wreszcie ktoś się zainteresował tymi biednymi szarymi ludźmi śniącymi o bloku, który nie przychodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) jeśli mozna wiedziec czym wycinane są topy ??? bo raczej nie pilka ręczną ;) Edytowane 19 Marca 2006 przez rhezuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 frezem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 fajne bloczki- co do topu to już dawno o czymś takim myslałem ale niestety do tego trzeba mieć dostep do sprzętu lub zakładu który takie cus zrobi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ja bym go nazwał Pin Flow :) Nazwa prosta i fajnie powiedziec Mam Pin Flowa :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) a jak wam sie podoba nazwa "Riccio" ???? to po Włosku jeż ??? bo jak dla mnie bomba :wink: Pin Flow też dobre :wink: Edytowane 19 Marca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Ja bym go nazwał Terminator (od nicka twórcy), lub KingPin (tej nazwy nie trzeba chyba uzasadniać) ;) Edytowane 19 Marca 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 a może PINki :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « tak samo jak moja myszka która zaraz zostanie zjedzona przez pytona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Riccio jest wporzo :) Pin Flowy i inne King Piny mi w banał trochę idą... :] KAMILcom: miejmy nadzieję, że się kulką nie zadławi może być nazwa na przykład jeszcze "Thicket" czyli gęstwina ;) Edytowane 19 Marca 2006 przez Pekaok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 no ładne ładne cacuszka B) B) cieszą oko, coraz większy wybór bloczków też cieszy. Gratuluje fachowego wykonania i profesjonalizmu. Czekam na dobrą cenę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Yyy.. znowu piny? Bleh.. objadlem sie juz nimi.. :> No ale gratsy za wykonanie - czekam za testem, przydałby sie taki na jetpc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jak wypadnie ładnie w testach i cenowo będzie odpowiednie, to chetnie nabede ;) bede mogl szpanowac ze nie mam bloczka od misia czy innego blokersa (osoba robiaca bloczki :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ja bym go nazwał Pin Flow :) Nazwa prosta i fajnie powiedziec Mam Pin Flowa :D:D,a bloczek ogolnie fajny ciekawi mnie wydajnosc przy takim cieniutkim spodzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Mysle ze 1 testy juz niedługo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 przecież spód ma 2mm... to przecież w porównaniu wcale cienko nie wypada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Piekne! Nie kupilem jeszcze bloku na CPU - ostatni element do kupienia. Zobaczymy jak wypadnie w testach. Ale robota pierwsza klasa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) 2 mm jest najbardziej optymalne :wink: test narazie przeprowadzi "Drejfus" (będzie porównanie z F2S) bo na Jet-PC przez około miesiąc nie da rady bo coś tam coś tam :wink: :wink: co do nazwy mamy takie propozycje: - Riccio - Flow Pin - KingPin Przewidywana cena to 104 zł w kartoniku, komplet śrubek, sprężynek itp. Edytowane 20 Marca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 FlowPin byloby ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Bloczki bardzo fajne, cena przyzwoita a co do nazwy do jestem z PinFlow:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 no bloczek extra, wzorowe wykonanie, wydajność zapewne będzie niezła, ale jak ktoś już tu powiedział "znowu piny" :( , ale czego można się spodziewać po rodzimych konstrukcjach :( Polska biedny kraj i tyle, jak na nasze finansowe możliwości i tak brawa dla autora a co do nazwy to wybierał bym między: PinFlow, a FlowPin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Bloczek fajny, widzę, że wykonanie również. Ja propnuję nazwę FlowPin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Czekam na testy z niecierpliwością bo jeszcze tylko bloczka na cpu mi brakuje.... Wstrzymam się z kupnem do czasu jakichś wyników wydajności A nazwałbym go po prostu Termit :D Jest tam coś z eng. o temperaturze prawda? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Jest tam coś z eng. o temperaturze prawda? :)TERM_it! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...