AMDPRO Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Czesc mam taki problem a mianowicie po podkreceniu procka przez fsb nieidzla mi klawiatura jak wezme na standart to dzial :) Czego to moze byc przyczyna ? Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matyss91 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 moze wina płyty głównej, jaka masz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 w opisie masz ;P Ale wczesniej bylo dobrze :P Ale jak wyjme i wloze kabel od klawy to wporzadku a niechce mi sie tego robic za kazdym wlaczaniem kompa oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jaka klawiatura? Jezeli tani shit z carrefoura/geant'a ect to nic nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jaka klawiatura? Jezeli tani shit z carrefoura/geant'a ect to nic nowego.Witam. A co masz do tanich klawiatur ja mam z Reala jakies Napoli i kręce i mi ciagle dziala a ze tania to odrazu nie oznacza zła :mur: .Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 123Frytki nie unos sie tak bo sobie cos zrobisz. Mam to co do innych tanich/no name elementow :arrow: mozna trafic na dobry i trwaly egzemplarz albo na problematyczna sztuke. Sam mialem klawiature za 20pln i byla naprawde ciekawym urzadzeniem - wieszala porty, resetowala samoistnie kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 klawiatura labtec :) podajze po 60 zloty wtedy kosztowala :P Podlaczona jest do usb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 niektóre klawiatury USB sie gryzą z ustawieniami z biosu :? ale dziwne czemu akurat po o/c :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 moze niestarcza pradu na usb buashah :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...