gregor_bs Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jak w tytule. Tylko tak sie zastanawiam czy jesli płyta mi obsługuje sata I , to taki dysk sata II bedzie mi działał? Czy warto pakować kase w cos czego poprostu płyta mi nie wykorzysta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Troszke wiecej gotowki - jakies 30-40 zł i kupisz 250 GB - a tu najleszpy jest Samsung SP2504C SATA II Edytowane 20 Marca 2006 przez Ecuadoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Samsungi to chyba teraz najbardziej oplacalne dyski . Jakbym mial brac cos powyzej 80 GB to bral bym wlasnie samsunga. O tym modelu ww. sporo ludzi pozytywnie sie wypowiada. Sam planuje zakupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco82 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Polecam Samsung SATA2 NCQ przepniesz zworki i bedzie działać na SATA 150. Kiedyś wymienisz płyte i dysk już bedziesz miał na SATA2 dlatego warto zainwestować. Przeczytaj ten wątek http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=191776 . Edytowane 20 Marca 2006 przez Draco82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor_bs Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Polecam Samsung SATA2 NCQ przepniesz zworki i bedzie działać na SATA 150. Kiedyś wymienisz płyte i dysk już bedziesz miał na SATA2 dlatego warto zainwestować. Przeczytaj ten wątek http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=191776 . ok dzieki za odpowiedzi.Wezne chyba samsunga sata II 200 gb na www.proline.pl jest on za 305 zł, to prawie podskocze osobiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...