Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Dostałem od znajomego kartę TV, którą sam nie wie, skąd ma. Karta jest na chipie Bt849AKPF, jej oznaczenia to LR26 REV:B1. To oznaczenie pasowałoby do FlyVideo, ale oni nie mają katy na Bt849, chyba że ja głupi jestem... Karta poszła na jakimś uniwersalnym driverze, ale bez obsługi tunera, który ma, ale chodziła kiepsko, przy capture z Video In gubiło ze 30% klatek...oczywiście driver jej nie rozpoznał- wprowadzałem różne konfiguracje ręcznie. Karta jest stara dosyć, sticker ma z datą 1997 ( :roll: 8O :roll:), od polskiego dystrybutora. Ma chip (chyba audio) Philipsa TDA8425. Może ktoś wie, co to może być, albo rzuci mi jakiś adres eksta serwisu dotyczącego techniki TV w kompie, bo na googlach i altavistach nic nie wychodziło, a ja o tym bladego pojęcia nie mam. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Looknij na to może coś pomoże Stery 8) A do zrzucania spróbuj użyć vduba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 abo to Karty telewizyjne 8) no i może jeszcze to tv :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 O dzięki. Wychodzi, że moja karta to to: ale ta karta jest na Bt848, a moja na Bt849, ale płyta i podzespoły wyglądają tak samo... Wie ktoś, czy Bt849 jest kompatybilny ze sterami do Bt848, bo nie chce sobie systemiu zaśmiecać niepotrzebnie a chwilowo nie mam miejsca na backup :( I dla czego na stronie LifeView ani nigdzie indziej nie ma wzmianki o mojej odmianie karty??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...