pentliczek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Mam: Pentium IV 2.0 ghz VIA Apollo P4X266 Elixir 256/PC266 DDR GB R9550 128/128 Zasilacz Feel 350W i chciałbym sobie dołożyć 512 ramu bo wszystko mi tnie, w grach i nie tylko. chce sobie np. w brothers in arms, driv3r, cod2 pograc plynnie (nawet na minimalach bo na grafie mi nie zalezy), wiem ze te gry wym. 512 ramu minimum i na 256 strasznie przycina szczegolnie w driv3rze i dlugo laduje misje i mam do was pytanie jeżeli dołoże to 512 to odczuje jakąś różnice w plynnosci, wczytywaniu misji i ogolnej jakosci pracy w systemie, grach - jezeli odp. to tak to doradzcie mi jaki ram za ok. 150 zł kupic aha i pytanko czy na takim sprzecie moge podkrecic swoja karte graficzna? na sprzecie sie nie znam, a wim ze do OC potrzebny jest dobry zasilacz i chlodzenie, czy moge choc troche podkrecic swoja grafike? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Roznica po dolozeniu 512mb ramu bedzie kolosalna. Jakie pamieci kupic to jest co najmniej kilka opcji w roznych tematach, poczytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...