Kamilek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam.Bardzo spodobał mi się antywirus Nod32.Tylko jest mały problem.Włącza się dobrą minute !! Dlaczego tak długo ??Czy to przez to ze mam 5 dysków ??Może on skanuje ich zawartośc podczas uruchamiania systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 porzadek z rejestrem i tempami zrobiony? msconfig dobrze skonfigurowany? dyski zdefragmentowane? wirusow, spyware brak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boatman Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Jeżeli cię to pocieszy to u mnie NOD też uruchamia się ponadprogramowo długo. Zawsze jego ikonka pojawia się na szarym końcu po wszystkich innych. Ale później problemów nie ma, więc postanowiłem to zignorować. A jak u innych? Też uruchamia się tak długo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 U mnie odpala się normalnie a mam sporo programów zainstalowanych, które uruchamiają się przy starcie windowsa. Moim zdaniem albo mało ramu albo zamulony system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chesed Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 jestem uzytkownikiem nod32 od niedawna bardzo rewelacyjny i skuteczy antywirus najbardziej mi sie podoba ze nie zamula systemu u mnie tzn, ze bardzo szybko sie wlancza przy starcie systemu z ciagu 5 sekund :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 U mnie się włącza na samym początku. Na końcu Sygate Firewall :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...