yotomeczek Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 http://atifrst.nexenservices.com/phpBB/vie...um=10&start=200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 To już było poruszane na tym forum. Jest typ forum jest rozpowszechniany na zasadzie freeware i już. Każdy sobie może założyć forum o takim designie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]To już było poruszane na tym forum. Jest typ forum jest rozpowszechniany na zasadzie freeware i już. Każdy sobie może założyć forum o takim designie. OKI Mam modemi nie śledzę forum z lupą :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 No ja też mam modem, ale jakoś żyje.... :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 jak ktos chce miec takie forum na stronie to zapraszam na www.phpbb.com. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...