krzyswro Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Jest to kamerka MSI StarCam 370+ jaka jest wasza opinia na temat jej? Trzy ktoś już z was używał jej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Patrząc na jej właściwości to kamerka prezentuje się bardzo dobrze, jak dla mnie fajna, ale nigdy jej nie używałem, więc więcej ci nie powiem. Czy jest dobra stwierdzisz dopiero po zakupie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyswro Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Dziękuje za odpowiedz tak szybką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Trzy ktoś już z was używał jej?Nie używałem anie jednej, a co dopiero trzech :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...