MariuchB Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 siemano mam pytanie ktore z tych pamieci sa najlepsze chodzi mi o moduly 2 x 1 gb . chodzi dokladnie o takie pamieci ( zapodaje linki ) http://www.allegro.pl/item93849185_g_skill...ryzykantow.html ( g skill) http://www.allegro.pl/item93387803_patriot..._waw_tanie.html (patriot) http://www.allegro.pl/item93554418_ddr_204...ysta_gw_fv.html (geil) chodzi o dokladnie takie pamieci jakie podalem w linkach powyzej prosze o bardzo 100 % rade ... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ja powiem g.skill'e B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Również polecę G.Skill'e. Ale przeczytaj dokładnie jeszcze raz wszystkie informacje o aukcji. Cena jest niższa, ale to zawsze ryzyko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 G.Skill :) chociaz ze patrioty tez moga byc dobre :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuchB Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 a jesli przyszloby wam wybierac miedzy patriotami a geilami ?? to jak ?? wg mnie to geile lepsze od patriotow kh ?? a jesli przyszloby wam wybierac miedzy patriotami a geilami ?? to jak ?? wg mnie to geile lepsze od patriotow kh ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 ja bym wziol patrioty od geil ale z tych trzech to bierz G.Skill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 ja również polecam g.skill!!!!! :D :D najlepsze pamiątki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 ale z tych trzech to bierz G.Skill ja również polecam g.skill!!!!! :D :D najlepsze pamiątki :wink: Przeczytajcie uważnie aukcję, a znajdziecie haczyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Przeczytajcie uważnie aukcję, a znajdziecie haczyk. Ja go widze. Nawet potrójnie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Też widze :P Może jeszcze nie powiem na czym polega :P Edytowane 24 Marca 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 ja rowneiz go widze ale tajemnicy nie powiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 A ja powiem ZA SZTUKE!!! Buhahaha :lol2: No widac jaki uczciwy allegrowicz :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) A ja powiem ZA SZTUKE!!! Buhahaha :lol2: No widac jaki uczciwy allegrowicz :? pozdroCo do tego nie ma pewności, zawsze te ramki sprzedają w 2x1gb a to ze 650 zl za sztuke, rozumie sie przez to zestaw > sam jak bralem to tez bylo ze 899 za sztuke a jednak 2GB przyszlo (ale do podzialu z qumplem) hmm chyba nawet zamawialismy u tego typa ;] Moze prosciej bedzie jak do kolesia wyslesz maila i sie spytasz... Edytowane 24 Marca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 chemiczny_ali nie trafiłeś że chodzi o cene (jeżeli o to Ci chodziło), już powiem o co chodzi, spójrzcie na lokalizacje, ile idzie dni i skąd to wysyła. Albo prościej, lokalizacja: Białystok i cytat z aukcji: "Pamiec wysylam z USA, w liscie. Przesylka idzie 4-6 dni." Ludzie są naprawde dziwni <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) W sumie kogo to obchodzi skad on to wysyla, jezeli gwarancja wieczysta jest w porzadku to nie ma stresow, no chyba ze zjarasz kosci albo zalejesz browarem, ewentualnie ugryziesz. Moze gość chce sobie dodac renomy? Ale rzeczywiscie Białystok w USA? to chyba gdzies w Texasie albo Ohaio :) Edytowane 24 Marca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuchB Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 nom ja to podalem tylko przykladowo pamieci z allegro zeby wiadomo bylo o jakie modele konkretnie chodzi ;P pzdr a co lepsze w 2 modelach geil czy patriot ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Only G.Skill - z tego co podales - najlepsze. Co do ostatniego pytania - wydaje mi sie ze Patriot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Z tych trzech wiadomo ;). A Geil czy Patriot stawiam na Patrioty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...