pwlj Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Witam. Posiadam mysz Microsoft IntelliMouse Optical 1.1A. Wie ktoś może, czy jakieś ślizgacze do niej pasują? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) ie 1.1 ma takie same jak ie 3.0 i 4.0 wiec klik lub podwojny zestaw za 33pln update : o nawet na h4g jest napisane (znaczy w tym pulo do wybierania slizgaczy przy zamowieniu) ie 1.1 / 3.0 tak,wiec jeden pies ;D Edytowane 25 Marca 2006 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Wielkie dzięki. Firmowe starłem na samym początku jaki ją kupiłem, bo używałem bez podkładki, a teraz zaczęło mi to poważnie przeszkadzać w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...