Skocz do zawartości
s0lid

Pro Evolution Soccer 6 (Winning Eleven 10)

Rekomendowane odpowiedzi

Wgrałem option file'a co jest wymieniony w pierwszym poście. Nazwiska piłkarzy OK, ale grać nie mogę :( Tzn. mogę, ale jestem ślepy i nie widzę opcji pozwalającej wyłączyć wyświetlanie nazwiska piłkarza nad zawodnikiem, a z tym to grać nie chcę. Jak się tego nazwiska pozbyć ?

Tylko nazwiska na dole ekranu mi się udało, a to akurat standardowa opcja i chcę ją mieć włączoną... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazwiska wyłączasz przy wybhieraniu strony gracza - wtedy jak przesuwasz pada na lewo lub prawo, zależnie czy chcesz być gospodarzem czy gościem

Hmm, w Ustawienia Graczy mam tylko albo nazwisko albo '1' nad graczem... Syf :/

nazwiska wyłączasz przy wybhieraniu strony gracza - wtedy jak przesuwasz pada na lewo lub prawo, zależnie czy chcesz być gospodarzem czy gościem

Hmm, w Ustawienia Graczy mam tylko albo nazwisko albo '1' nad graczem... Syf :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego syf :) Liczyłem, że nie będzie nic!

Zeby nic nie bylo to trzeba wgrac zmodyfikowany plik unknow_00151.txs do p_text. ;]

Dwie strony wczesniej w poscie 828 podawalem linki do nowego loga bez numerka nad glowa i ze zmieniona strzalka. ;]

Jak Ci to odpowiada to sobie wgraj. ;)

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby nic nie bylo to trzeba wgrac zmodyfikowany plik unknow_00151.txs do p_text. ;]

Dwie strony wczesniej w poscie 828 podawalem linki do nowego loga bez numerka nad glowa i ze zmieniona strzalka. ;]

Jak Ci to odpowiada to sobie wgraj. ;)

Dzięki. Sprawdzę to.

Online nie gram. Nawet pomimo tego, że oryginał gry dostałem jakiś czas temu w prezecie i przesiadłem się z pirata. Po prostu jestem za cienki :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ludzie sie przesiadaja z piratow wlasnie po to, aby grac online, owned. :lol2:

Poza tym nie mozna grac na zmodyfikowanym OF chyba ? ;]

Ale nic nie sprawia takiej radosci jak gra z kumplami przy 'blacie' , po pierwsze nie ma lagow, po 2gie jets fajna zabawa i emocje na zywo. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nic nie sprawia takiej radosci jak gra z kumplami przy 'blacie' , po pierwsze nie ma lagow, po 2gie jets fajna zabawa i emocje na zywo. :D

Zgadza sie. ;] Moze nawet dojsc czasami do rekoczynow. :lol2:

Od dawien dawna nie strzelilem bramki z wolnego az wreszcie sie udalo. :-P

Dołączona grafika

A tu Rooney sie odblokowal, bo ostatno strasznie cieniowal w mojej druzynie. :lol2:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam cisza. ;) Wszystko jest juz w fazie beta testow, jedynie pracuja jeszcze nad twarzami i strojami. ;)

Taki scoreboard bedzie w Evolution Patch.

Dołączona grafika

Ciekawi mnie jak im wyjdzie to:

- New crowd reactions for fouls, yellow cards,red cards, penaltys,chances

:P

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawi mnie jak im wyjdzie to:

- New crowd reactions for fouls, yellow cards,red cards, penaltys,chances

:P

Pewnie będzie "Sędzia kalosz!!!" albo w naszych realiach "J.. sędzia, ja pi... k.. mać, co za ch... , żyd jeden " ;] Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanko, strzelil ktos z Was gola lobujac bramkarza w obrebie pola karnego, bo mi sie to ani razu nie udalo, a w 4ce takie gole po akcji sam na sam z bramkarzem padaly non stop. ;]

'Już sporo razy ;) Ciężej niż w starych, ale do zrobienia, odpal trening i poćwicz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe mam czas, mam frapsa, mam replaye, więc niedługo będe klecił mały sampelek z moimi golami :] (tylko czemu na klawiaturze wychodziły mi lepsze niż na padzie o_0 ? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po wgraniu nowego option file'a Borek i Kołtoń żegnają się z widzami w 15-tej minucie meczu, a później przeżywają dogrywkę do złotej bramki :lol:

Ale nie o tym chciałem. A o karnych. Nie strzelałem ich wiele (tylko w meczu, nie trenuję ich...) ale każdy strzał w środek to bramkarz się rzuca w róg i gol, każdy strzał w róg - bramkarz broni :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram bez komenta, albo muza leci w tle, albo komentarze graczy. :D

A teraz kilka filmow z serii 'ja jestem tylko narratorem'. ;]

"co siestao" (w roli gl. bramkarz i nierozgarnieci napastnicy, czyzby przekupieni ?!)

Dołączona grafika

"lobik" by Emerson (co tu duzo mowic, doswiadczenie i technika panie, technika ;] )

Dołączona grafika

"wolny" by Becks (Dida moze czuc sie zaskoczony, zapewne spodziewal sie pilki nad murem ;] )

Dołączona grafika

ps. zle nazwalem 3ci plik, ale to nie ma zanczenia ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ath - ten bramkarz mnie rozwalil. :lol2:

Jak ktos chce to sobie moze sciagnac paczke z 40 strojami HD. http://www.megaupload.com/de/?d=YOLMDUQQ

Lista strojow:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Bundesliga

Bayern München

Bochum

Dortmund

Hannover Berlin

Wolfsburg

Shalke

EPL

Aston Villa

Manchster United

Everton

Chelsea

Liverpool

Reading

Newcastle

Holland

Ajax

Ligue 1

Olympique Lyonnais

Paris Saint-Germain

National

Germany

Argentina

Italy

Japan

Spain

England

France

Holland

Portugal

Brazil

Other

Celtic

FC Poto

Galatasaray

Juventus

Primera Division

Real Madrid

Barcelona

Atletico Madrid

Valencia

Serie A

AC Milan

Inter Milan

AS Roma

Cagliari

Chievo

Empoli

I maly update (Tottenham Hotspur, Olympique Marseille, Villarreal, Lazio Rom). http://www.megaupload.com/de/?d=48U79YYP

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tja megaupload... ale walić stroje :] niedługo zuploaduje moje brameczki (windows movie maker rullz xD )

no i moje noobowate brameczki xD

Dołączona grafika

Edytowane przez Bio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy te stroję biegają pod kitserverem?

trochę wypadłem z tematu przez te dwa tygodnie, a pierwszy post akutalizowany ostatnio 17 listopada więc nic się nie dowiem, jakiś patch godny uwagi, jaki kitserver najnowszy, dajcie mały przegląd tego co się wydarzyło przez ten czas :rolleyes:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy te stroję biegają pod kitserverem?

trochę wypadłem z tematu przez te dwa tygodnie, a pierwszy post akutalizowany ostatnio 17 listopada więc nic się nie dowiem, jakiś patch godny uwagi, jaki kitserver najnowszy, dajcie mały przegląd tego co się wydarzyło przez ten czas :rolleyes:

Pod najnowszym kitserverem 6.3.3 chodza. ;] http://files.filefront.com//;6341990;;/

A poza tym czekamy na Superpacha, ktory za pare dni powinien wyjsc. ;)

BTW tez macie taki dziadoski transfer z megaupload? U mnie sciaga z predkoscia 4KB/s. :mur: :mur:

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki ale link nie działa z kitserverem :)

u mnie też dziwnie ściąga z megaupload, najpierw przez minutę leciało 350kb/s a potem od 4 do 50 maks

zainstalowałem megaupload bara i ściągam bez kolejki maks łączem, polecam :-P

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi