Grimlock Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Czy dyskietki startowe od Antivirusa są w stanie pozbyć się wszystkich wirusów? Tzn. czy najnowsze definicje wirusów są nagrywane przy każdym tworzeniu dyskietek? Czy jest to poprostu oryginalna najstarsza wersja z płyty instalacyjnej. Bardzo pilna sprawa!!! Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Najnowszą bazę wirusów sciągniesz ze strony: www.symantec.com Ostatnie są z wczoraj tj. 13. 01. 2003 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 O bazie wirusów wiem. Chodziło mi tylko o ładowanie definicji z dyskietek startowych. Rozpakowaną bazę nagrałem na CD. Pod odpaleniu PC z dyskietek ładuję najnowszą bazę z CD zamiast starej z 3 dyskietki. I po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...