SpiderMAN Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 http://www.moddingfaq.de/index.php?artid=1088 Ma ktos z was taka bude? Bardzo fajne toto jest urzadzonka. Moze kiedys mnie bedzie stac na nia. Jak wam sie podoba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 mieć nie mam ... wygląd - fajny - sam o podobnej myślałem swego czasu .... cena - nie znam ..... jeden mankament - kable do HDD i CD - obawiam się że trzeba by było dosyć długie zastosować ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 eeeeeeeeeeeee tam takie sobie nie chcial bym na to kato vapochill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Za szeroka :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 eeee tam mi taka jest nie potrzebna :twisted: jest troche za szeroka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Nie podoba mi się :?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ale za to do WC jak znalazł taka szafa :). Poza tym całkiem nieźle odrobiona nie mniej jednak dziwna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgodze sie z przedmowcami : za szeroka i za dziwna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 No i się spawiowałem na klawiaturkę :lol: . Przecież ona jest okropna!! Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Cytat Zgodze sie z przedmowcami : za szeroka i za dziwna :D.... hmmm ... jak o obudowie która w założeniu jest SZEROKA można mówić "za szeroka" ? ? ? :P mnie się podoba - dlaczego ? bo wygląda na pojemną, więc np. nagrzewnica + pompka mają szansę wejść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 dla mnie bomba, z jednej strony mobo i karty, z drugiej napedy. w to mozna niezle sprzetu napchac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Eee, może i praktyczna ale strasznie brzydka. Ja tam lubie zgrabne budy a to wygląda jak jakaś wielka klucha :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...