Mimi Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Czy ktoś posiada informacje na temat tych płyt głównych? Interesuje mnie wydajność, stabilność itd, a może Epox 8Kh+ Proszę o pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudzik Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 mam a7v333 i ze stabilnosci jestem zadowolony. jeszcze ani razu mi sie nie zwiesil (przynajmniej nie przypominam sobie tego) gdzies od polowy marca. wydajnosc, wg roznych testow w sieci jest dobra. jako uzyteczna ciekawostke dodam, ze niedawno dodano w biosie mozliwosc ustawienia temp. procesora, przy ktorej plyta sie wylacza. wreszcie obsluguje 3 dimm'y. jesli macie inne pytania odnosnie tej plyty postaram sie pomoc. Epoxa niestety (moze stety) nie znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Czy ktoś posiada informacje na temat tych płyt głównych? Interesuje mnie wydajność, stabilność itd, a może Epox 8Kh+ Proszę o pomoc! Asus'a. Ostatnio stalem sie jego szczesliwym posiadaczem. Plusem jest wieksza funkcjonalnosc - dlamnie Firewire, RAID i USB 2.0 byly kluczowymi elementami w podjeciu decyzji. Dodatkowo jest tez sensowny uklad dzwiekowy, zabezpieczenie przed spaleniem AthlonaXP i pare innych bajerow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Wszysko zależy do jakich zastosowań potrzebujesz płytę. Jeżeli do extremalnego o/c (FSB>166) to wydaje mi się że tylko 8KHA+ z modem wchodzi w rachubę. Jeżeli do normalnej pracy to 8K3A+ lub A7V333, zależnie czy potrzebne ci usb2, firewire i dzwięk 5.1 (asus). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 z tym epoxem sa spore problemy czasami, a asus sprawuje sie znajomemu bardzo ladnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Czy ktoś posiada informacje na temat tych płyt głównych? Interesuje mnie wydajność, stabilność itd, a może Epox 8Kh+ Proszę o pomoc! Asus'a. Ostatnio stalem sie jego szczesliwym posiadaczem. Plusem jest wieksza funkcjonalnosc - dlamnie Firewire, RAID i USB 2.0 byly kluczowymi elementami w podjeciu decyzji. Dodatkowo jest tez sensowny uklad dzwiekowy, zabezpieczenie przed spaleniem AthlonaXP i pare innych bajerowczytałem w gdzieś (nie pamiętam gdzie) że nie ma oficjalnie regulacji napięcia DDRów ale są jakieś nieoficjalne sposoby. Jak z regulacją napięć procka i AGP ?. W sieci znajduję sprzeczne informacje. Może jest kilka wersji tych płyt ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Ja mam od wczoraj Solteka 75DRV5 na KT333 i chodzi ekstra ! Bez problemu durka 1,2 na 1466 na fsb 133 puścilem ! Ten soltek ma ATA 133 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudzik Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Zmiana napiecia na Asusie dla DDR i procesora jest jak najbardziej mozliwa. Napiecia dla DDR nie mierzylem, a dla procesora sprawdzalem korzystajac z monitora plyty, no i napiecie bylo wyzsze niz 1,85 V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 czytałem w gdzieś (nie pamiętam gdzie) że nie ma oficjalnie regulacji napięcia DDRów ale są jakieś nieoficjalne sposoby. Jak z regulacją napięć procka i AGP ?. W sieci znajduję sprzeczne informacje. Może jest kilka wersji tych płyt ??Jesli chodzi o procesor - mozna ustawic zworke i daje +0,2 V czyli max 2,05V - IMHO wystarczajaco duzo. Co do pamieci sprawdze we wtorek jak przyjdzie wreszcie nowa pamiec bo pozyczona musialem oddac a moje SDRy jakos nie wchodza ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...